19. تير 1395 - 17:44   |   کد مطلب: 11008
خبر خوب برای بازنشستگان تامین اجتماعی
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی از پرداخت مابه التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مرداد ماه خبر داد.

به گزارش شبنم ها به نقل از جام جم : سید تقی نوربخش در مورد افزایش حقوق بازنشستگان افزود: مصوبه افزایش ۱۴ درصدی حقوق بازنشستگان از سوی دولت، خرداد ماه تصویب شد به همین دلیل امکان پرداخت مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان نبود و فقط افزایش این ماه لحاظ شد.

وی گفت: مابه التفاوت افزایش مستمری دو ماه ابتدای سال بازنشستگان در مرداد ماه پرداخت می شود و این خبر خوشی است که در هفته تامین اجتماعی برای آنها داریم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به رشد مستمری ها طی سال های گذشته اشاره و تاکید کرد: در سال های ۹۲ و ۹۳ مستمری ها ۲۵ درصد، سال ۹۴ مستمری ۱۵ درصد و در سال ۹۵ نیز ۱۴ درصد رشد داشت و در مجموع در دولت یازدهم با افزایش ۷۹ درصد مستمری ها روبرو بودیم.

انتهای پیام/ص

تامین اجتماعی
بازنشستگان
حقوق