مواد داخل رول:
1 عدد پیاز خوردشده
125 گرم مرغ خورد شده
150 گرم هویج آب پز و مکعبی خوردشده
150 گرم سیب زمینی آب پز و مکعبی خورد شده
50 گرم نخودسبز
125 میلی گرم شیر
75 گرم آرد
200 میلی گرم آب مرغ
1و 1/2 ق غ جوز هندی (یا 2 ق چ زنجبیل و 2 ق چ پودر سیر یا هر ادویه دلخواه)
1و 1/2 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ نمک
30 گرم کرفس
1/2 فنجان روغن مایع
برای خمیر رول:
1 عدد تخم مرغ
50 میلی گرم شیر
1/2 ق چ نمک
70 گرم آرد
150 گرم آب
1 ق غ کره آب شده
برای رویه رول:
4 عدد سفیده تخم مرغ
400 گرم آرد سوخاری
روغن برای سرخ کردن
اول پیازها رو در روغن سرخ می کنیم بعد مرغ خوردشده رو اضافه می کنیم:
سیب زمینی و هویج های آب پز و کمی بعد نخود سبز رو اضافه می کنیم:
نمک و فلفل و ادویه دلخواه رو میریزیم کمی هم میزنیم وکرفس خوردشده رو اضافه میکنیم :
آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم 4-5 دقیقه تا همه مواد به آرد آغشته شود بعد شیر را اضافه می کنیم:
آب مرغ یا آب سبزیجات رو اضافه می کنیم و 5 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود:
برای درست کردن خمیر رول اول تخم مرغ و شیر و کره آب شده و آرد رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم:
1/4 فنجان از خمیر را در تابه نچسب به قطر 20 سانتی متر که کف آن چرب شده میریزیم و تابه را می چرخانیم تا خمیر در همه جای تابه پخش شودو به صورت خمیر نازکی می پزیم:( کل مایه را به صورت ورقه های نازک می پزیم)
خمیر ها را به صورتی که طرف حباب دار آن بالا باشد پهن کرده 1 تا 2 قاشق از ترکیب مرغ و سبزیجات را داخل آن می پیچیم:
موقع پیچید لبه های آن را نیز به داخل تا کنید برای محکم تر شرن می شه از سفیده تخم مرغ استفاده کرد:
در یک ظرف سفیده تخم مرغ و در ظرف دیگری آرد سوخاری می ریزیم . رول ها رو اول در سفیده بعد آرد دوباره سفیده و باز آرد سوخاری ( یا کورن فلکس خوردشده) می چر خانیم و در روغن سرخ می کنیم: