مواد لازم برای سس:
روغن زیتون | یک سوم فنجان |
سس سویا | یک سوم فنجان |
سرکه | ۳ قاشق غذاخوری |
عسل | یک چهارم فنجان |
سیر خرد شده | ۲ حبه |
زنجبیل تازه خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه تازه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای طبخ کباب:
گوشت استیکی (به تکه های مکعبی ۳٫۵ سانتی متری خرد شود) | ۶۸۰ گرم |
فلفل دلمه بزرگ | ۱ عدد |
پیاز قرمز | ۱ تا ۲ عدد |
قارچ | ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم |
سیخ چوبی | حدود ۲۰ عدد |
طرز تهیه :
مواد لازم سس (که برای خواباندن گوشت از آن استفاده می کنیم) را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و گوشت را داخل آن ریخته و درب ظرف را بگذارید. اگر عجله دارید می توانید ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید اما اگر عجله ندارید بهتر است برای چند ساعت یا کل شب داخل یخچال بماند تا به خوبی طعم دار شود.
سیخ های چوبی را برای نیم ساعت قبل از پخت داخل آب خیس کنید. این کار باعث می شود موقع پخت نسوزند.
سبزیجات را به صورت قطعات بزرگ خرد کرده و به همراه گوشت داخل سیخ چوبی آن ها را قرار بدهید. یک راه ساده برای انجام این کار این است که تکه های مواد را روی یک تخته چیده و بعد داخل سیخ ها قرار بدهید. استفاده از دو سیخ باعث می شود راحت تر روی گریل آن ها را بچرخانید. اگر فاصله کمی بین تکه های مواد قرار بدهید خیلی زودتر می پزند. در آخر کمی از موادی که گوشت را داخل آن خواباندید روی کباب بزنید.
گریل را روی درجه بالا تنظیم کرده و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه به پخت ادامه بدهید، البته این زمان بستگی به حرارت گریل شما دارد و اینکه دوست دارید گوشت چقدر بپزد.
بعد از سرخ شدن، ۵ دقیقه کباب را به همان حالت رها کرده و بعد سرو کنید.