به گزارش شبنم ها به نقل از تسنیم
باب اله فتحی در کمیته اطلاع رسانی اجلاس جهانی گردشگری با اشاره به اینکه اجلاس جهانی گردشگری زمینهای برای تبادل فرهنگها و آداب و سنن فراهم میکند، اظهار داشت: از ظرفیت حضور سفیران کشورهای خارجی در این اجلاس باید برای معرفی بیشتر استفاده شود.
وی افزود: اجلاس جهانی گردشگری ارتباط رفتاری و گفتاری دربین گردشگران ایجاد میکند و این اجلاس میتواند تأثیرات فرهنگی داشته باشد که استان باید از این ظرفیت استفاده کند.
فتحی بیان کرد: مهمانان حاضر در اجلاس جهانی گردشگری با ظرفیتهای گردشگری، آثار تاریخی و فرهنگی استان آشنا شده و مقدمهای برای حضور گردشگران بعدی را مهیا میکنند.
فرماندار ملایر با بیان اینکه شهرستان ملایر در این اجلاس به معرفی صنایع دستی و آئینهای خود میپردازد، عنوان کرد: این شهرستان زمینههای خوبی در بحث فرش، مروار بافی، سبد بافی و مبل و منبت دارد که باید برای جذب گردشگر و سرمایهگذار عرضه شود.
فتحی با تأکید بر اینکه انگور و کشمش ملایر یک برند است، تصریح کرد: آیین سنتی شیره پزی مانیزان و سایر جشنوارهها باید به سفیران کشورهای خارجی معرفی شوند.
فرماندار ملایر تأکید کرد: معرفی جاذبههای استان میتواند حرکتی را در ایجاد اشتغال و توسعه گردشگری و در نهایت رشد استان داشته باشد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما