27. خرداد 1395 - 1:16   |   کد مطلب: 10413
با زهرا یگانه ، سر آشپر سایت شبنم ها در آموزش خاگینه پفکی همراه باشید



با توجه به ماه مبارک رمضان و مصرف شیرینی جات در افطار  سر آشپر سایت شبنم ها   برای امروز  آموزش خاگینه پفکی را در نظر گرفته است.

 

موادلازم:

شیر1/2پیمانه

زرده تخم مرغ 2عدد

وانیل 1/4قاشق مرباخوری

نمک چندپر

بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری

روغن مایع 2قاشق سوپخوری

آردبه میزان لازم

روغن برای سرخ کردن 1پیمانه



موادلازم برای تهیه شربت:

شکر2پیمانه

آب 1پیمانه

آب لیموترش 1قاشق سوپخوری

زعفران دمکرده 2قاشق سوپخوری



طرزتهیه:

زرده تخم مرغ ها رو با نمک و وانیل مخلوط کنید. بکینگ پودررا درشیرحل کنید و به زرده ها اضافه کنید. روغن مایه راهم اضافه کرده آرد را هم بتدریج اضافه کرده تا وقتی که چسبندگی خمیرگرفته شود و حالت آن نرم و لطیف شود.روی خمیررا پوشانده و درجای نسبتاً گرمی یک ساعت استراحت دهید. خمیررا به ضخامت دو میلیمتربازکرده وبا رولت به شکل مستطیل برش  دهید. به صورت پاپیون درآورید. روغن را در ظرف گودی ریخته تا گرم شود بعد خمیرهای برش خورده را در روغن سرخ کنید و درصافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.



برای تهیه شربت:

آب وشکرراروی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد بعد آب لیموترش و زعفران را اضافه کنید بعد از دوجوش ازروی حرارت بردارید. خاگینه های نیمه گرم را داخل شربت داغ بریزید بعد از چند دقیقه خارج کنید. خاگینه پفکی را به مدت 12 ساعت  درظرف  دربسته و در یخچال می توانید نگه دارید.

نوش جانتون

زهرا یگانه

انتهای پیام / ن 

دیدگاه شما

آخرین اخبار