28. خرداد 1395 - 1:52   |   کد مطلب: 10442
در ادامه طرز تهیه سوپ اسفناج که یک پیش غذای مناسب برای افطاری است را آموزش می دهیم.

به گزارش شبنم ها به نقل از آکاایران:

مواد لازم:

اسفناج : یک دسته کوچک

پیاز : دو عدد بزرگ
شیر : ۲ لیوان
آب مرغ یا گوشت
: ۲ لیوان
جو پرک : ۲ لیوان
نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو : به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج ها را شسته و خرد کنید.اسفناج های خرد شده را درون قابلمه ای با مقداری آب برای حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا رنگ اسفناج کمی تغییر کند.
اسفناج های پخته شده را کاملا با گوشکوب له کنید.
درون قابلمه تان پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید.
مقدار کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید.
جو پرک را مقدار بسیار کمی درون پیاز تفت دهید.
آب مرغ و اسفناج را اضافه کرده و درب ظرف را نیم باز بگذارید تا جوها کاملا باز شوند.
پس از اینکه سوپتان لعاب انداخت دو لیوان شیر را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.
حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سوپتان جا بیفتد.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار