به گزارش شبنم ها به نقل از تسنیم : یکی از عوامل به وجود آمدن موج سرطان در کشور، استفاده از آن دسته از میوه و سبزیجاتی است که به وسیله "کودهای شیمیایی وارداتی" تغذیه میشوند.
وی افزود: یکی از فرهنگسازیهایی که در این زمینه باید در کشور صورت بگیرد، اطلاعرسانی به مردم در خصوص عدم استفاده از آن دسته از میوه و سبزیجاتی است که با داشتن ظاهری زیبا و سالم، بدون مزه هستند که این امر نشاندهنده این است که این دسته از میوه و سبزیجات با کودهای شیمیایی بیماریزا تغذیه شدهاند.
این متخصص بیوتکنولوژی ژنتیک دفاعی با اشاره اظهارات رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت درباره ساخت 180 مرکز جدید درمان سرطان در کشور خاطرنشان کرد: فرض کنید که برگی در یک درخت شروع به زرد شدن کند، آنوقت شما به وسیله افشانه مربوطه، رنگ زرد آن برگ را دوباره به حالت اولیه خود برگردانید اما اگر سایر برگهای درخت نیز رو به زردی باشند و ما بخواهیم از زرد شدن تمام برگهای درخت با همین روش جلوگیری کنیم، علاوه بر صرف شدن وقت و هزینه زیاد، در بلندمدت متضرر خواهیم شد چون این عمل یک کار موقتی خواهد بود و بعد از مدت کوتاهی مجدداً برگهای درخت روبه زردی خواهند رفت.
وی افزود: اقدامی که در هنگام زرد شدن نخستین برگ درخت باید صورت گیرد، رساندن اکسیژن به ریشه درخت است که علاوه بر پیشگیری از زرد شدن سایر برگهای درخت، هزینه و وقت کمتری هم صرف میشود.
این متخصص طب سنتی متذکر شد: اتفاقی هم که باید در حوزه سرطان رخ دهد، شبییه به همین مثال است؛ اگر قرار باشد به علت افزایش مبتلایان به سرطان، صرفا مراکز درمان سرطان خود را افزایش دهیم، علاوه بر صرف هزینه و زمان فراوان، همچنان شاهد افزایش رشد سرطان در سطح کشور خواهیم بود که علاوه بر آن باید توجه داشت که بسیاری از انواع بیماریهای سرطانی، درمان خاصی ندارند.
وی افزود: اقداماتی که در حوزه سرطان در کشور انجام می شود، مقطعی است و علاوه بر تحمیل هزینه فراوان برای دولت و مردم، در بلندمدت به ضرر کشور است.
عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات حجامت ایران با اشاره به شیوه بد مصرف غذا در کشور تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر، میزان مصرف سبزیجات در دنیا 11 برابر کشور ما است و این یک زنگ خطر است؛ متأسفانه مردم در حال حاضر به مصرف برنج به جای استفاده از غذاهای گیاهی رو آوردهاند که این شیوه غذایی موجب به وجود آمدن بسیاری از بیماریهاست.
وی با بیان تفاوتهای میان طب سنتی نوین و طب سنتی اظهار داشت: یکی از تفاوتهای طب سنتی با طب نوین که از داروهای شیمیایی استفاده میکند این است که در طب سنتی تلاش بر بهبود درمان بیماریها در کنار نبود عوارض دارو است در حالیکه در طب نوین تلاش در بهبود بیماری است هر چند داروی استفاده شده دارای عوارض باشد.
زنده دل ادامه داد: یکی دیگر از تفاوتهای طب نوین و طب سنتی، ماهیت داروی تجویز شده است؛ داورهای طب سنتی از طبیعت که شامل گیاه و جانور است، ساخته میشود ولی داروهای طب نوین از مواد شیمیایی ساخته میشوند.
این متخصص طب سنتی در بیان سایر تفاوتهای میان داروهای طب نوین و طب سنتی تصریح کرد: به عنوان مثال انسولینهای سابق که از پلاسمای اسب تهیه میشد، همواره مفید به فایده بود در حالیکه انسولینهای امروزی که از مواد شیمیایی ساخته میشود، تقریبا بیتأثیر است و بیماران دیابتی که از این دارو استفاده میکنند همواره از بیماری خود رنج میبرند.
این متخصص بیوتکنولوژی ژنتیک دفاعی درباره تأثیرات منفی داروهای شیمیایی بر بدن انسان متذکر شد: گاهی برای درمان یک بیماری ژنی، آن ژن بیمار را به وسیله داروهای شیمیایی تغییر میدهیم؛ به علت تغییر آن یک ژن، سایر ژنهای بدن به تبعیت از این تغییر، تغییر میکنند؛ اتفاقی که در نهایت در بدن بیمار میافتد مبتلا شدن آن بیمار به چندین بیماری مختلف است.
زندهدل تصریح کرد: به همین علت است که اگر بخواهیم به وسیله داروهای شیمیایی طبیعت بدن بیمار را تغییر دهیم، بیمار را دچار مشکلات عدیده خواهیم کرد؛ باید توجه داشت که دوای بیماری انسان در طبیعت که متشکل از گیاه و جانور است، وجود دارد نه در داروهای خودساخته شیمیایی.
وی در پایان یادآور شد: یکی از تفاوتهای طب سنتی و طب نوین در این است که طب نوین تنها به دنبال درمان بیماری مورد نظر بدون در نظر گرفتن عوارض است اما طب سنتی به دنبال انسان سالم فارغ از هرگونه بیماری است.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما