سر آشپز سایت شبنم همدان ، با توجه به نیاز روزه داران به مواد مغذی و پر انرژی برای این بخش اسنک خرما را در نظر گرفته است.
موادلازم:
خرمای بدون هسته 50 عدد.
کره 2 قاشق غذاخوری.
کنجد 1/3 پیمانه.
پودرنارگیل 3/4 (3 تا 1/4).
پودردارچین 2 قاشق چایخوری.
گردودرصورت دلخواه خرد شده برای تزیین.
طرزتهیه:
خرما های پوست کنده و بدون هسته را درون ظرف نچسب بریزید با دو قاشق کره روی شعله ملایم قرار دهید. درظرف را بگذارید و هرچند دقیقه آن را هم بزنید. یک ربع این کاررا انجام دهید تا خرما هم تفت داده شده و هم پخته شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و دارچین را اضافه کنید. با پشت قاشق مرتب هم بزنید تا به شکل خمیری یکدست درآید. پودرنارگیل و کنجد را اضافه کرده خوب هم بزنید. بعد درظرف دیگری سلفون کشیده وصاف کرده خرمای خمیری را روی آن بازکنید و تخت کنید تا خنک شود. وقتی خنک شد به اندازه های دلخواه برش بدهید. درصورت تمایل برای تزیین یک تکه گردو رویش بگذارید.
نوش جان
زهرا یاوری یگانه.
از محمدی کارشناش ارشد تغذیه سایت شبنم همدان خواهش می کنیم در مورد ارزش غذایی اسنک خرما توضیح دهند.
بخش عمده این اسنک از خرما تهیه شده است . خرما از جمله مواد غذایی پر انرژی است که همه متخصصان از آن به عنوان اکسیر جوانی یاد می کنند. این غذای معجزه آسا دارای فیبر فراوانی است که برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و ضد یبوست است. آنتی اکسیدان موجود در خرما از سرطانی شدن سلول ها جلوگیری می کند به همین جهت این میوه به عنوان غذای سلامتی شناخته شده است. به خاطر وجود ويتامين B در خرما ميوه خوبي براي تعادل اعصاب و نيز باعث رشد است. این میوه دارای فسفر است و در سرزنده نگه داشتن سلول های عصبی نقش مهمی دارد. همچنین به دلیل دارا بودن آهن دشمن کم خونی است.
انتهای پیام/ ن
دیدگاه شما