23. مرداد 1395 - 21:09   |   کد مطلب: 11777
کیک ها و بیسکویت های آماده و بسته بندی موجود در بازار به دلیل داشتن مواد نگهدارنده، برای بدن بسیار مضر هستند. کدبانوهای خانه دار با تهیه کیک های متنوع خانگی می توانند سلامت خانواده و فرزندانشان را تضمین کنند.

سر آشپر سایت شبنم همدان ، برای سلامت و بهداشت اعضای خانواده شما یک کیک خانگی بسیار ساده را در نظر گرفته است . با تهیه این کیک خانگی کودکان دلبندتان را از خوردن کیک های بسته بندی شده و دارای مواد نگهدارنده باز دارید. 

موادلازم میانی:

 شکرقهوه ای 100گرم.
پودر دارچین: 1 قاشق مرباخوری.
پودر زنجبیل: 1/2قاشق مرباخوری.

موادلازم کیک:

آرد300گرم.
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری.
نمک 1/8 قاشق مرباخوری.

کره 250 گرم.
شکر 200 گرم.

عسل 90 گرم.

وانیل 1/4 قاشق مرباخوری.

تخم مرغ 4 عدد.

خامه رقیق 180میلی لیتر.

طرزتهیه:

فر را روی درجه 160 سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب را با برس چرب کرده و آرد بپاشید.
برای مواد میانی شکر، دارچین و زنجبیل را مخلوط کرده کناربگذارید.
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و شکر و عسل و وانیل را با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید. مواد خشک وخامه را به مواد کیک اضافه کرده و باهمزن بزنید. وقتی یکدست شد یک سوم  مواد را داخل قالب ریخته روی آن ازمخلوط مواد میانی بپاشید. سپس یک سوم دیگرازمواد کیک را اضافه کرده و روی آن را با باقی مواد میانی و مواد کیک بپوشانید.
قالب را در فر قرار دهید. به مدت 65 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد. اگر بعد از گذشت 2/3 از زمان پخت تست کردید  ومواد به خلال دندان نچسبید آن را از فرخارج کنید. وقتی خنک شد ازقالب درآورید و سرو کنید.

امیدوارم این کیک خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید

انتهای پیام

دیدگاه شما

آخرین اخبار