سر آشپر سایت شبنم همدان ، برای سلامت و بهداشت اعضای خانواده شما یک کیک خانگی بسیار ساده را در نظر گرفته است . با تهیه این کیک خانگی کودکان دلبندتان را از خوردن کیک های بسته بندی شده و دارای مواد نگهدارنده باز دارید.
موادلازم میانی:
شکرقهوه ای 100گرم.
پودر دارچین: 1 قاشق مرباخوری.
پودر زنجبیل: 1/2قاشق مرباخوری.
موادلازم کیک:
آرد300گرم.
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری.
نمک 1/8 قاشق مرباخوری.
کره 250 گرم.
شکر 200 گرم.
عسل 90 گرم.
وانیل 1/4 قاشق مرباخوری.
تخم مرغ 4 عدد.
خامه رقیق 180میلی لیتر.
طرزتهیه:
فر را روی درجه 160 سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب را با برس چرب کرده و آرد بپاشید.
برای مواد میانی شکر، دارچین و زنجبیل را مخلوط کرده کناربگذارید.
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و شکر و عسل و وانیل را با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید. مواد خشک وخامه را به مواد کیک اضافه کرده و باهمزن بزنید. وقتی یکدست شد یک سوم مواد را داخل قالب ریخته روی آن ازمخلوط مواد میانی بپاشید. سپس یک سوم دیگرازمواد کیک را اضافه کرده و روی آن را با باقی مواد میانی و مواد کیک بپوشانید.
قالب را در فر قرار دهید. به مدت 65 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد. اگر بعد از گذشت 2/3 از زمان پخت تست کردید ومواد به خلال دندان نچسبید آن را از فرخارج کنید. وقتی خنک شد ازقالب درآورید و سرو کنید.
امیدوارم این کیک خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید
انتهای پیام
دیدگاه شما