سرآشپز سایت شبنم همدان، یک غذای بین المللی را برای شما آموزش می دهد.
جوجه کباب از جمله غذاهایی است که در اکثر کشورهای دنیا با طعم و مزه متفاوت طبخ می شود. در واقع کباب کردن گوشت مرغ در بین ملل مختلف مرسوم است و با ادویه و افزودنی های متنوع جوجه کباب های مختلفی طبخ می شود. جوجه کباب ایرانی به دلیل وجود زعفران در آن از عطر و طعم خاصی برخوردار است و زعفران ویژه جوجه کباب ایرانی است.
مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب برای ۵ نفر
مرغ (فیله و مخصوص جوجه کباب) ۱ کیلوگرم
زعفران (ساییده شده) ۱/۴ قاشق مربا خوری
پیاز ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- ابتدا فیله های مرغ را از هر گونه چربی و پوست اضافه پاك كرده و از درازا به دو نیم كنید و با گوشتكوب یا دسته چاقو بكوبید تا كمی نرم شود و بعد در كاسه ای بریزید.
پیاز را پوست گرفته و ریز خرد كنید و روی فیله های مرغ بریزید. پوست لیموترش را روی فیله های مرغ رنده كنید. سپس آب آن را بگیرید و با زعفران و نمك مخلوط كنید و روی فیله های مرغ بریزید.
روغن زیتون را نیز به مواد اضافه کرده و بگذارید كمی در یخچال بماند.سپس آنها را به صورت مارپیچ یا گرد رول كرده و به سیخ چوبی بزنید.كره را در تابه ای بریزید و وقتی آب شد همه سیخ ها را درون تابه بچینید.
سپس شعله را زیاد كنید و دو طرف آنها را در تابه طلایی كنید. سپس در ظرف كشیده و سرو کنید.
در صورت تمایل مقداری سماق قرمز هم به جوجه ها اضافه كنید .
امیدوارم این غذای پروتئینی و پر انرژی را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
نکته: از نظر کارشناسان تغذیه ارزش غذایی جوجه کباب به شرط آنکه سوخته نشود و آب زیادی از دست ندهد از مرغ آب پز بیشتر است. به علاوه پروتئین مرغ به دلیل چربی بسیار کم برای ورزشکاران و کسانی که نیاز به تقویت عضلات دارند بسیار مفید است.
انتهای پیام /
دیدگاه شما