26. مرداد 1395 - 23:31   |   کد مطلب: 11842
از نظر کارشناسان تغذیه ارزش غذایی جوجه کباب به شرط آنکه سوخته نشود و آب زیادی از دست ندهد از مرغ آب پز بیشتر است.

سرآشپز سایت شبنم همدان، یک غذای بین المللی را برای شما آموزش می دهد.

جوجه کباب از جمله غذاهایی است که در اکثر کشورهای دنیا با طعم و مزه متفاوت طبخ می شود. در واقع کباب کردن گوشت مرغ در بین ملل مختلف مرسوم است و با ادویه و افزودنی های متنوع جوجه کباب های مختلفی طبخ می شود. جوجه کباب ایرانی به دلیل وجود زعفران در آن از عطر و طعم خاصی برخوردار است و زعفران ویژه جوجه کباب ایرانی است.

مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب برای ۵ نفر
مرغ (فیله و مخصوص جوجه کباب)   ۱ کیلوگرم
زعفران (ساییده شده)   ۱/۴ قاشق مربا خوری
پیاز   ۱ عدد
لیمو ترش   ۱ عدد
کره   ۵۰ گرم
روغن زیتون   ۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل    به مقدار لازم

طرز تهیه
- ابتدا فیله های مرغ را از هر گونه چربی و پوست اضافه پاك كرده و از درازا به دو نیم كنید و با گوشتكوب یا دسته چاقو بكوبید تا كمی نرم شود و بعد در كاسه ای بریزید.

 پیاز را پوست گرفته و ریز خرد كنید  و روی فیله های مرغ بریزید. پوست لیموترش را روی فیله های مرغ رنده كنید. سپس آب آن را بگیرید و با زعفران و نمك مخلوط كنید و روی فیله های مرغ بریزید.
روغن زیتون را نیز به مواد اضافه کرده و بگذارید كمی در یخچال بماند.سپس آنها را به صورت مارپیچ یا گرد رول كرده و به سیخ چوبی بزنید.كره را در تابه ای بریزید و وقتی آب شد همه سیخ ها را درون تابه بچینید.
سپس شعله را زیاد كنید و دو طرف آنها را در تابه طلایی كنید. سپس در ظرف كشیده و سرو کنید.
در صورت تمایل مقداری سماق قرمز هم به جوجه ها اضافه كنید .

امیدوارم این غذای پروتئینی و پر انرژی را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

نکته: از نظر کارشناسان تغذیه ارزش غذایی جوجه کباب به شرط آنکه سوخته نشود و آب زیادی از دست ندهد از مرغ آب پز بیشتر است. به علاوه پروتئین مرغ به دلیل چربی بسیار کم برای ورزشکاران و کسانی که نیاز به تقویت عضلات دارند بسیار مفید است.

انتهای پیام / 

دیدگاه شما

آخرین اخبار