17. شهريور 1395 - 1:06   |   کد مطلب: 12243

سر آشپز سایت شبنم همدان برای امروز «آلبالو پلوی مخصوص» را آموزش میدهد:

مواد لازم: (برای 6-8 نفر)
برنج یک کیلو.
مرغ پاک کرده یک عدد.
زرشک پاک کرده 1/3پیمانه.زیره 1قاشق غذاخوری.زعفران ساییده 1قاشق مرباخوری.
روغن 1پیمانه. شکر3قاشق غذاخوری.دارچین مقداری برای تزیین.
کمپوت آلبالوویامرباآلبالو 1پیمانه.

طرزتهیه:

برنج راخیس کنیدومرغ راجدابپزید.زرشک راهم باکمی روغن تفت دهید میتوانیدشکرراداخل زرشک بریزید ولابلای پلوبریزیدویاجداگانه بادارچین موقع کشیدن داخل دیس روی برنج دهید.
برنج راآبکش کنیدومرغ راکه باکمی زعفران پختیدوبه صورت تکه ای کردیدبه همراه زیره لابلای برنج بریزیدوپلورادم کنید.میتوانیدآلبالوراهم همراه این هالابلای برنج بریزیدودم کنید.
وقتی پلوآماده شدموقعی که داخل دیس میکشیدیدلابلای برنج زرشک وشکرودارچین وآلبالو رابریزیدودولایه این کاررابکنیدودر آخربابرنج زعفرانی وآلبالووکمی مرغ تکه ای تزیین کنید.
.(میتوانیدبجای مرغ ازگوشت قلقلی هم استفاده کنیداگرازگوشت قرمزاستفاده کردیدمیتوانید زرشک راحذف کنید.)

انتهای پیام/ن

دیدگاه شما

آخرین اخبار