سوپ ها و آش ها غذاهای سبکی هستند که برای وعده شام بسیار مفیدند . همچنین در سفره های رنگیم میهمانب به عنوان پیش غذا طرفداران بسیاری دارند. سر آشپز شبنم همدان یک سوپ مقوی و سبک را برای شما در نظر گرفته است.
سوپ اسفناج
مواد لازم ٦-٤ نفر
آب مرغ ١/٥ليتر (٦لیوان)
اسفناج ٣٠٠گرم
سیر ٣-٢حبه
رشته سوپ ٤-٣مشت (٥٠گرم)
آبلیمو ترش تازه ٢-١قاشق سوپخوری
خامه ١٠٠ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
اسفناج را پاک کرده خوب بشوئید.
با آب مرغ مخلوط کرده و در قابلمهای متوسط بگذارید 10 دقیقه بپزید.
سپس داخل میکسر ریخته و پوره کنید.
دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
سیر رندهشده و ورمشیل را اضافه کنید.نمک و فلفل و ترشی سوپ را اندازه کنید.
سوپ را با خامه مخلوط و سرو کنید.
دیدگاه شما