18. شهريور 1395 - 2:05   |   کد مطلب: 12263
سوپ اسفناج یک غذای ساده اما سرشار از آهن است که می تواند در درمان کم خونی مؤثر باشد.

سوپ ها و آش ها غذاهای سبکی هستند که برای وعده شام بسیار مفیدند . همچنین در سفره های رنگیم میهمانب به عنوان پیش غذا طرفداران بسیاری دارند. سر آشپز شبنم همدان یک سوپ مقوی و  سبک را برای شما در نظر گرفته است.

سوپ اسفناج

مواد لازم  ٦-٤ نفر

آب مرغ  ١/٥ليتر (٦لیوان)

اسفناج  ٣٠٠گرم

سیر  ٣-٢حبه

رشته سوپ  ٤-٣مشت (٥٠گرم)

آبلیمو ترش تازه  ٢-١قاشق سوپ‌خوری

خامه  ١٠٠ گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه

اسفناج را پاک کرده خوب بشوئید.

با آب مرغ مخلوط کرده و در قابلمه‌ای متوسط بگذارید 10 دقیقه بپزید.

سپس داخل میکسر ریخته و پوره کنید.

دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

سیر رنده‌شده و ورمشیل را اضافه کنید.نمک و فلفل و ترشی سوپ را اندازه کنید.

سوپ را با خامه مخلوط و سرو کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار