20. شهريور 1395 - 15:17   |   کد مطلب: 12307
خورش آلو اسفناج به دلیل آهن بسیار زیادی که دارد برای کودکان و افرادی که کم خونی ناشی از فقر آهن دارند بسیار مفید است.

سرآشپز سایت شبنم همدان برای شما یک خورش بسیار مقوی و مفید را در نظر گرفته است.

خورش آلو اسفناج به دلیل آهن بسیار زیادی که دارد برای کودکان و افرادی که کم خونی ناشی از فقر آهن دارند بسیار مفید است. از سوی دیگر طبع سرد اسفناج حرارت بدن را کم کرده و برای کم کاری روده بسیار مفید است. در کاهش حساسیت های پوستی، آسم ، تب ، تیروئید ، سرفه و گرفتگی صدا مؤثر است. همچنین این گیاه پر خاصیت دارای انواع ویتامین ها آ ب ث می باشد و به روند هضم بهتر غذا کمک می کند. با سرآشپز سایت شبنم ها در آموزش خورش آلو اسفناج همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلواسفناج (برای 6-8نفر)

گوشت ماهیچه 500گرم.

آلو250گرم.

اسفناج 2کیلو.

تره نیم کیلو.

پیاز سرخ شده 4قاشق غذاخوری.

روغن به میزان  لازم.

آبغوره یا آبلیمو مقداری.

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

گوشت ها را به صورت تکه ای خرد کرده و با پیاز سرخ شده و سه لیوان آب داخل ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.

تره و اسفناج خردشده را در روغن سرخ کنید . برای سرخ کردن از  کره هم میتوان استفاده کرد. آلوهای شسته شده را همراه با تره و اسفناج  سرخ شده با نمک و فلفل به گوشت نیم پز شده اضافه کنید. بگذارید خورشت چند جوش بزند و جا بیفتد. پس از آماده شدن خورش کمی آبلیمویا آبغوره به آن اضافه کنید و در ظرف بکشید و همراه با پلو سرو کنید.

نوش جان.

انتهای پیام/ ن

دیدگاه شما

آخرین اخبار