سرآشپز سایت شبنم همدان برای شما یک خورش بسیار مقوی و مفید را در نظر گرفته است.
خورش آلو اسفناج به دلیل آهن بسیار زیادی که دارد برای کودکان و افرادی که کم خونی ناشی از فقر آهن دارند بسیار مفید است. از سوی دیگر طبع سرد اسفناج حرارت بدن را کم کرده و برای کم کاری روده بسیار مفید است. در کاهش حساسیت های پوستی، آسم ، تب ، تیروئید ، سرفه و گرفتگی صدا مؤثر است. همچنین این گیاه پر خاصیت دارای انواع ویتامین ها آ ب ث می باشد و به روند هضم بهتر غذا کمک می کند. با سرآشپز سایت شبنم ها در آموزش خورش آلو اسفناج همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت آلواسفناج (برای 6-8نفر)
گوشت ماهیچه 500گرم.
آلو250گرم.
اسفناج 2کیلو.
تره نیم کیلو.
پیاز سرخ شده 4قاشق غذاخوری.
روغن به میزان لازم.
آبغوره یا آبلیمو مقداری.
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت ها را به صورت تکه ای خرد کرده و با پیاز سرخ شده و سه لیوان آب داخل ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.
تره و اسفناج خردشده را در روغن سرخ کنید . برای سرخ کردن از کره هم میتوان استفاده کرد. آلوهای شسته شده را همراه با تره و اسفناج سرخ شده با نمک و فلفل به گوشت نیم پز شده اضافه کنید. بگذارید خورشت چند جوش بزند و جا بیفتد. پس از آماده شدن خورش کمی آبلیمویا آبغوره به آن اضافه کنید و در ظرف بکشید و همراه با پلو سرو کنید.
نوش جان.
انتهای پیام/ ن
دیدگاه شما