سر آشپز شبنم همدان با یک غذای خوشمزه و تنوری همراه شماست. اشترودل مرغ و قارچ از جمله فست فودهای بسیار خوش طعم و پر طرفدار است که طرز تهیه آن در ادامه آماده است.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر:
خمیر ترش 1 قاشق مربا خوری (حدود 5 گرم)
شکر 1 قاشق مربا خوری
آب 250 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 120 گرم
نمک به مقدار لازم
آرد گنبد حدود 550 الی 600 گرم
مواد میانی:
قارچ خرد شده و تفت داده شده 200 گرم
فیله ی مرغ نگینی خرد شده و مزه دار شده و تفت داده شده 300 گرم
پنیر ماسکارپونه 100گرم
فلفل دلمه ای 4 گوش خرد شده نصف یک عدد
جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
سس خردل 1 قاشق مرباخوری
کره 30 گرم
نمک به میزان لازم
فیله گوجه فرنگی 1 لیوان
زرده تخم مرغ برای رویه ی خمیر یک عدد
کنجد 3 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده یک قاشق مربا خوری برای داخل زرده
#اشترودل_مرغ_و_قارچ
دستورپخت:
مراحل آماده سازی خمیر با خمیر ترش:
خمیر ترش و شکر را باهم مخلوط می کنیم
به مدت 2 الی 3 دقیقه در جایی ثابت و نسبتا گرم می گذاریم تا عمل آید.
روغن،تخم مرغ ها و نمک را با مفتول هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ از حالت ژله ای خارج شود و خمیر ترش را اضافه می کنیم.
نیمی از آرد را اضافه کرده و سریعا مخلوط می کنیم.
باقی آرد را به تدریج اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر منسجمی به دست آید.
خمیر را بر روی سطح آردپاشی شده قرار می دهیم و به تدریج آرد می پاشیم تا چسبندگی خمیر از بین برود و خمیر نرم و لطیف بماند. سپس خمیر را با کف دست به مدت 4 الی 5 دقیقه ورز می دهیم.خمیر را در ظرفی که سه برابر ظرفیت آن گنجایش دارد قرار می دهیم و اطراف آن را با یک قاشق سوپ خوری روغن چرب می کنیم. روی خمیر را با پارچه ی ضخیمی می پوشانیم تا در جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کند و عمل آید. خمیر زمانی قابل استفاده خواهد بود که حالت کشدار بودن خود را از دست بدهد.
بنابراین انگشت خود را داخل خمیر فرو کنید. اگر جای آن پر نشد خمیر ما آماده ی استفاده است.
مراحل آماده سازی اشترودل خمیر را مطابق موارد مذکور در فوق آماده کرده و عمل می آوریم. مرغ تفت داده شده را خرد می کنیم. جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده و سس خردل را با مرغ مخلوط کرده و کمی از مواد را می چشیم. نمک و فلفل را اندازه کرده و فیله گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد قرار داده و پنجره فر را در طبقه وسط قرار میدهیم. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 3 میلی متر و در ابعاد 35×25 باز می کنیم و از کناره های خمیر برش های موازی به طول 4 سانتی متر می زنیم. مواد را داخل خمیر قرار می دهیم و سپس خمیر را به صورت ضربدری روی هم می بندیم و روی خمیر را با یک دستمال سبک می پوشانیم تا 15 الی 20 دقیقه استراحت کند. روی خمیر با برس، زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد می پاشیم.
خمیر را به مدت 15 الی 20 دقیق داخل فر قرار می دهیم تا بپزد. میتوان این غذا را سرد یا گرم سرو نمود.
دیدگاه شما