به گزارش شبنم همدان، سرآشپز یاوری یگانه یک کیک خوشمزه و فصلی را برای آموزش امروز در نظر گرفته است.
اسلایس سیب ودارچین
مواد اولیه :
آرد 225 گرم
شکر 90 گرم
شیر 125 میلی لیتر
بکینیگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 125 میلی لیتر
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
مواد میانی:
سیب 2 عدد بزرگ
شکر 70 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
گردو 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
سیب را رنده درشت کرده با شکر روی حرارت قرار داده تا سیب پخته شود و آب آن کشیده شود. از حرارت برداشته دارچین و گردو را اضافه کرده کنار می گذاریم.
قالب 20×30 را کاغذ روغنی گذاشته چرب کرده،
تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم زده روغن مایع را اضافه کرده. سپس آرد، بکین پودر و شیر را به تناوب اضافه کرده سپس نصف از مواد را در قالب ریخته صاف کرده و در فر 180
به مدت ده دقیقه قرار میدهیم. سپس از فر بیرون آورده مواد سیب را ریخته خوب صاف می کنیم. مابقی مواد کیک را میریزیم. مجددا در فر 180 درجه بمدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدهیم. قبل از آن روی سطح کیک آن مغز تخمه و خلال پسته با خلال بادام ریخته در فر میگذاریم تا روی آن هم طلایی شود. میتوان به جای سیب از خرما نرم شده باهمان گردو و دارچین استفاده کرد.
دیدگاه شما