3. آذر 1395 - 16:07   |   کد مطلب: 13759
ترکیب مغز بادام، گردو، فندق و پسته همراه با سیب، لیمو ترش، عسل و آب تامین کننده تمامی نیازهای جسمی انسان است. این ترکیب حاوی املاح، پروتئین و فسفر، آنتی اکسیدان و انواع ویتامین A، EوC است و نیازهای مغز، قلب، دستگاه گوارش و استخوان ها را برآورده می کند.
طب سنتی,شبنم همدان,خوش اخلاقی,چهار مغز,مشکلات کبدی,shabnamha.ir,تقویت هورمون ها
به گزارش شبنم همدان به نقل از باشکاه خبرنگاران : حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: از آنجایی که تغذیه نقش به سزایی در بهبود خلق و خوی افراد دارد بنابراین مصرف موادغذایی طبیعی برای خوش اخلاقی توصیه می شود. مغزها یکی از منابعی هستند که سبب رفع استرس، تنش و افسردگی می شوند.
 
وی با اشاره به اینکه چهار مغز بهترین پروتئین گیاهی است؛ اظهار داشت: ترکیب مغز بادام، گردو، فندق و پسته همراه با سیب، لیمو ترش، عسل و آب تامین کننده تمامی نیازهای جسمی انسان است. این ترکیب حاوی املاح، پروتئین و فسفر، آنتی اکسیدان و انواع ویتامین  A،  EوC  است و نیازهای مغز، قلب، دستگاه گوارش و استخوان ها را برآورده می کند.
 
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: گردو طبع گرم و خشکی دارد و سرشار از امگا3 است که این اسید چرب غذای اصلی مغز محسوب می شود، همچنین منبع غنی از عناصری مانند پروتئین، منگنز، مس و آهن است.
 
عظمایی با بیان اینکه گردو حاوی انواع ویتامین های B1، B2، B3، B5 وB6  است؛ یادآور شد: صد گرم از این مغز 654  کالری انرژی دارد. همچنین گردو سرشار از چربی های غیر اشباع است و سبب از بین رفتن چربی مضر LDL  و افزایش چربی مفید  HDL  می شود.
 
وی افزود: از انجایی که گردو حاوی آنتی اکسیدان است موجب محافظت و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین به خاطر وجود پروتئین و فسفر سبب تقویت حافظه می شود بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به آلزایمر و پارکینسون مفید است. این مغز حاوی اسید آلفالینولئیک و یک نوع اسید چرب گیاهی امگا3 است که افراد را در برابر حملات قلب مصون نگه می دارد و از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند.
 
این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف گردو در زنان باردار منجر به تقویت هوش جنین می شود؛ تصریح کرد: ترکیب پنیر گوسفندی محلی همراه با گردو، پونه و چند عدد خرما به عنوان وعده شام، بهترین غذا برای مبتلایان به پوکی استخوان محسوب می شود، زیرا حاوی پروتئین، کلسیم و ویتامین 3D  است.
 
عظمایی مقدار مجاز مصرف گردو را روزانه بین چهار تا پنج عدد دانست و بیان کرد: مصرف بیش از حد این مغز سبب ورم لوزه و زخم دهان می شود که درصورت بروز این عوارض استفاده از مواد غذایی ترش مانند انار، سرکه یا سکنجبین توصیه می شود.
 
وی عنوان کرد: افرادی که ناراحتی حاد گوارشی مانند مشکلات کبدی یا زخم شدید معده دارند باید در مصرف گردو احتیاط کنند. مصرف یک قاشق مرباخوری قبل از هر وعده غذایی ترکیب چهارمغز همراه با عسل و تخم زردک، شاهی و پیاز و ادویه جات گرم مانند زنجبیل، دارچین سبب تقویت هورمون های جنسی مردانه و کاهش درد و التهابات مفاصل می شود، همچنین از آنجایی که پنیر برای جذب احتیاج به پروتئین و فسفر دارد بنابراین افراد باید پنیر را همراه با گردو که سرشار از این مواد مغذی است، مصرف کنند.
 
انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار