به گزارش شبنم ها، به نقل از نافع
علی مالمیر در مراسم نهمین دوره آئین سنتی شیرهپزان روستای هدف گردشگری مانیزان، با بیان اینکه امروزه در شهرها و کشورهای فاقد جاذبههای طبیعی و میراث فرهنگی، با تعریف رویدادها تلاش بر جذب گردشگران در آن منطقه دارند، اظهار کرد: هدف از این اقدام در شهرها و کشورهای مختلف کسب درآمد از این راه است.
وی با تأکید بر اینکه ملایر به عنوان شهر ملی و پایتخت مبل و منبت در کشور مطرح است، گفت: شهرستان ملایر از استعدادهای طبیعی و تاریخی فراوانی برای توسعه گردشگری برخوردار است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان بیان کرد: آئین شیرهپزان مانیزان ملایر به عنوان یک سنت و آئین ملی این دیار است که از نسلی به نسلهای بعد منتقل شده است.
وی با بیان اینکه امسال نهمین دوره برگزاری آئین شیرهپزان مانیزان ملایر با ماه محرم و صفر و آئین عزاداری سالار شهیدان مصادف شد، افزود: به این مناسبت تغییراتی در برنامههای این مراسم نسبت به سالهای گذشته ایجاد شد.
مالمیر با اشاره به انتخاب استان همدان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی و برگزاری رویدادهای متعدد دیگر، تصریح کرد: همایش ملی دستکندها نیز هفته آینده برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکی از زیباترین دستکندهای استان در شهر سامن قرار دارد، ادامه داد: با تلاش مستمر نمایندگان در این شهرستان هم اکنون بحث آمادهسازی و اجرای فاز اول و ورودی در حال انجام است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان خاطرنشان کرد: هم اکنون 10 درصد تولید ناخالص دنیا به صنعت گردشگری اختصاص داشته و از هر نفر شاغل یک نفر در حوزه گردشگری فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه برگزاری اینگونه رویدادها نقطه عطفی در راستای رشد صنعت گردشگری استان، به ویژه شهرستان ملایر و روستای هدف گردشگری مانیزان است، یادآور شد: بخش اعظم درآمد این منطقه از حوزه گردشگری تأمین شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما