به گزارش شبنم ها، به نقل از تسنیم
امروز مصطفی پناهنده مدیرکل راهداری و جمعی از اهالی این ادارهکل با همسر شهید خوشلفظ دیدار کردند. در این دیدار مدیرکل راهداری و و حمل نقلجادهای استان همدان اظهار داشت: امنیت و آرامش و سرافرازی این مملکت مدیون خون شهدا است و دیدار با خانواده های شهدا برای مسئولان به منزله تجدید روحیه است.
وی افزود: خانواده های شهدا که عزیزان خود را نثار کشور کردهاند، حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارند و بدون شک خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران پشتوانه محکم انقلاب در همه صحنههای نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و ملاقات و تکریم آنان باید در جامعه نهادینه شود.
وی گفت: تجلیل از خانواده های شهدا و ایثارگران مصداق زنده نگاه داشتن راه شهدا است شهادت مقام والایی است که افراد مخلص و مورد توجه خداوند افتخار رسیدن به ان را دارند.
در این دیدار همچنین همسر شهید خوشلفظ نیز با اشاره بر اینکه با گذشت یکسال از شهادت شهید، دلتنگیها و بیقراریهایش ثانیه نمیشناسد، گفت: گویی این دلتنگی نبودن شهید با وجودم عجین شده است.
بیشتر بخوانید
با «وقتی مهتاب گم شد» خندیدم و گریستم
عرضه کتاب «وقتی مهتاب گم شد» در قالبهای جدید
همدان|" وقتی مهتاب گم شد" کتابی برای همیشه تاریخ
"وقتی مهتاب گم شد" روایتگر عشق و حماسه دفاع مقدس
روایت شهید علی خوشلفظ از «وقتی مهتاب گم شد»+ فیلم
وی بابیان اینکه امروز نخستین سالگرد جانباز بسیجی و سردار شهید علی خوشلفظ است افزود: شهید خوش لفظ بزرگ مردی از جنس مهتاب بود که سالهای سال، نفسهایش به شماره افتاده بود و حکایت از ایثار دوران دفاع مقدس داشت و آن یادگاریهایی صبر و مقامت را همیشه با سربلندی به همراه داشت.به گونهای که مقام معظم رهبری از شهید خوشلفظ به شهید خوشزخم یاد کردند.
ژاله ایمانی با تشریح حال و هوای این روزهایش گفت: دلتنگیهای لحظه به لحظه نبود همسرم شبانهروزی است و همیشه در هر لحظه وجودش و حضور معنویاش را در غم و شادی در کنارم احساس میکنم.
وی با به کاربردن لفظ علیآقا برای همسر شهیدش افزود: او برای من حضور مادی ندارد، اما به تعبیر آیه قرآن کریم «شهدا زنده هستند و نزد خدای خود روزی میخورند»، احساس میکنم در همه شرایط چه تلخ و چه شیرین در کنار من و خانوادهام است، یک لحظه نمیتوانم درک کنم که حضور ندارند. اما از دلتنگی که برای نبود شهید علاجی ندارد، باید صبوری کرد. صبر است که انسان را بیشتر به خدا نزدیک میکند.
به گزارش تسنیم ، سردار شهید علی خوشلفظ نیروی اطلاعات و عملیات لشکر 32 انصارالحسین(ع) استان همدان بود و 8 آبان سال 43 در خانوادهای مذهبی و دوستدار انقلاب در همدان به دنیا پای گذاشت. با شکلگیری انقلاب اسلامی و حضور در سنگر خدمت به محرومان و مستضعفان برگ زرین دیگری به زندگی او افزوده شد تا جنگ تحمیلی فرارسید تا با سن کم برای رفتن به جبهه تلاش کند که سن کم او هم مانعی برای این کار نبود. سرانجام پیگیری برای حضور در جبهه او را مقصود رساند و با ترک مدرسه، مدرسه عشق جبهه را ترجیح داد.
او دراین رزم نابرابر با رژیم بعثی همرزم سردارانی مانند حاج احمد متوسلیان، علی چیتسازیان، علی شاهحسینی، حبیب مظاهری، علیرضا ناهیدی، رضا چراغی، حسین قجهای، احمد بابایی، حاج حسین همدانی، اسماعیل شکری موحد، جعفر مظاهری، علیرضا حاجی بابابی و محمود شهبازی آشنا شد و غیره بود نخستین تجربه خدمت در واحد اطلاعاتو عملیات را در سرپل ذهاب داشت.
قراویز تجربه همرزمی با شهید حبیبب مظاهری را به او داد. در دفاع مقدس گمنام حماسهها ساخت و یادگارهای جبهه رنجی را بر او تحمیل کرده بود و درمانی بر آن نبود. 12 بار رنج مجروحیت یکی از این شاخصهای گمنامی است تا که شیمیایی شد و پس از سالها تحمل رنج و درد این ظلم بعثیها شربت شهادت را در 29 آذر سال قبل سرکشید. کتابی از زندگینامه شهید علی خوش لفظ به نام"وقتی مهتاب گم شد" به نویسندگی حمید حسام همرزم شهید به چاپ رسیده است. رهبر معظم انقلاب در دیدار با این شهید وی را اسوه صبر و استقامت و افتخار بچههای همدان نامیدند.
انتهای پیام
دیدگاه شما