به گزارش شبنم ها، به نقل از تسنیم
حسین فضلی عصر امروز در کارگروه اقتصاد کشاورزی شهرستان همدان در مورد اتمام کشت غلات پاییزه همدان اظهار داشت: امسال کشت پاییزه غلات در 63 هزار هکتار انجام شده که 52 هزار هکتار گندم و 11 هزار هکتار جو بوده است.
بیشتر بخوانید
اراک| بیشترین میزان تولیدات کشاورزی اراک گلخانهای است
وزیر جهاد کشاورزی: طرحهای بیولوژیک برای مبارزه با ریزگردها در سیستان اجرایی شود
تراز تجاری بخش کشاورزی 1.2 میلیارد دلار بهبود یافت
وی با اشاره به اینکه استقبال از کشت غلات بیشتر و سطح زیر کشت نیز وسیع تر شده است، افزود: امسال تاکنون 3 هزار و 300 تن کود و 2 هزار و 600 تن انواع بذر اصلاح شده در بین بهرهبرداران توزیع شده است.
فضلی با بیان اینکه امسال بیمه محصولات کشاورزی در رابطه با غلات در سطح حدود 7 هزار هکتار از اراضی انجام شده است، گفت: این سطح بیمه اراضی زیر کشت غلات در مقایسه با سال گذشته بسیار کم است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان بیان کرد: میزان اعتبارات جذب شده در بخش مکانیزاسیون کشاورزی 8.5 میلیارد تومان بوده که 127 درصد از کل اعتبارات جذب شده و بیشتر برای تجهیز ادوات کشاورزی بوده است.
فضلی با اشاره به اینکه امسال 700 تن گوجهفرنگی به ارزش 5 میلیارد و 600 میلیون تومان از همدان صادر شده است، عنوان کرد: 19 هزار هکتار از اراضی همدان تاکنون مجهز به آبیاری تحت فشار شده است که 13 درصد از اعتبارات مکانیزاسیون استان شامل همدان میشود.
وی با بیان اینکه کل اعتبارات استان در رابطه با آبیاری تحت فشار 33 میلیارد تومان است که به صورت شناور در سطح استان توزیع میشود، تصریح کرد: اعتبار جذب شده تجهیز آبیاری تحت فشار در همدان 3 میلیارد و 800 میلیون تومان یعنی 11.2 درصد از اعتبارات کل استان بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان با تأکید بر اینکه از ابتدای سال تاکنون 2 هزار و 900 فعال کشاورزی در بخشهای آفات، بهداشت دام و طیور، کشت دانههای روغنی، بیمه و غیره آموزش دیدهاند، اعلام کرد: چهار نفر تولیدکننده برتر استان شناسایی شده و دو تولیدکننده نمونه کشوری در همدان انتخاب شدهاند.
فضلی با اشاره به اینکه امسال بر اثر سرمازدگی 33 هزار تن کاهش تولیدات باغی داشتیم، تأکید کرد: 688 هزار هکتار از باغات با مبلغ 89 میلیارد تومان دچار خسارت شدهاند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما