به گزارش شبنم ها، به نقلاز تسنیم
سید عادل عربی، امروز در نشست بررسی مسائل محیطزیست استان همدان اظهار داشت: در کنار مسئله آب، پسماند اولویت اصلی زیستمحیطی استان است و امسال 400 تن پسماند خطرناک از استان خارج و به مراکز مجاز فرستادهشده است.
وی افزود: پسماندها خطر عفونی کردن یا انفجار دارند، افزود: پسماند همه مراکز پزشکی دولتی بیخطر میشود و شرکتی هم برای رسیدگی به پسماند بخش پزشکی خصوصی، اعلام آمادگی کرده است
عربی بیان کرد: اوضاع رودخانه عباسآباد هم به دلیل فعالیت باغ رستورانها بسیار خراب بود تا اینکه محیطزیست ورود پیداکرده و با همکاری بهداشت و درمان و آب و فاضلاب وارد شبکه آب شرب همدان شده است.
بیشتر بخوانید
تصویب لایحه حمایت از محیطبانان به نفع محیط زیست است
بودجه روابط عمومی سازمان محیطزیست «صفر» است
ناگفتههای حاجیبابایی از پشت پرده نابودی محیط زیست و پابرجایی صاحبان فیشهای نجومی
وی با بیان اینکه نظارت بر عملکرد زیستمحیطی سایر دستگاههای دولتی و شناسایی صنایع آلاینده بهطور فصلی از وظایف ما به شمار میرود، گفت: 6 منطقه حفاظتشده در استان مشخصشده و 11 منطقه شکار ممنوع، سه تالاب طبیعی و سه تالاب انسانساز هم در همدان وجود دارد.
عربی مطرح کرد: 225 هزار هکتار مساحت زیر نظر محیطزیست در استان وجود دارد که به وسیله 50 محیطبان حفظ میشوند و 12 سمن رسمی محیط زیستی خبر داد و افزود: از اول سال تاکنون 40 هزار نفر ساعت آموزش محیط زیستی دریافت کردند.
وی مطرح کرد: سازمان محیطزیست نیازمند حمایت بوده و چالش بزرگ کشور مسئله محیطزیست است و از نمایندگان مجلس میخواهیم قانون حمایت از محیطبانان را تصویب کنند.
مدیرکل سازمان حفاظت محیطزیست همدان بیان کرد: محیط بانی در همدان به دلیل خلأ قانونی در مورد استفاده از اسلحه، حکم اعدام گرفته و نیازمند کمک است.
عربی گفت: سیاستهای کلی محیطزیست از طرف مقام معظم رهبری اعلامشده، اما به نظر میرسد مغفول مانده و باید تبدیل به آییننامه و شیوهنامه دارد تا اجرایی شود.
وی افزود: کوچکسازی دولت جزء سیاستهای نظام بوده و کار درستی است، اما سازمان حفاظت از محیطزیست با کوهی از مسئولیت باید از این مسئله مستثنی شود.
عربی اعلام کرد: افزایش 47 درصدی بودجه محیطزیست در لایحه بودجه 98 دیده شده است و امید است مجلس این رقم را تصویب کند تا بتوان به وظایف خود در این حوزه درست عمل کنیم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما