4. بهمن 1400 - 8:28   |   کد مطلب: 24917
اخیرا روابط عمومی استانداری همدان به بهانه فرارسیدن دهه فجر ، اقدام به اطلاع رسانی برای برگزاری دو جشنواره رسانه ای نموده است .اجرای جشنواره در بستر پلتفرم اینستاگرام با سابقه حذف محتواهای انقلابی یک خطای راهبردی است

به گزارش شبنم ها،
اخیرا روابط عمومی استانداری همدان به بهانه فرارسیدن دهه فجر ، اقدام به اطلاع رسانی برای برگزاری دو جشنواره رسانه ای نموده است . در خصوص این دو جشنواره ضمن احترام به تلاشهای مشاور جوان رسانه ای استاندار ، نکات زیر حائز اهمیت است که اگر به آنها توجه نشود ، قطعا موجب آسیب خواهد بود .
نکته اول : به رسمیت شناختن دیکتاتوری اینستاگرام در جشنواره رسانه ای مردم ، در این بخش عموم مردم برای شرکت در جشنواره بایستی عکس و فیلم و آیتم های تصویری خود را در اینستاگرام بارگزاری کرده و پیج استانداری را هم تگ کنند و... ، یکی از ملاک ها برای ارزیابی تعداد لایک و بازدید است .
بدون تردید بستر انتخاب شده ، بستری اشتباه است و بزرگواران راه را اشتباه می روند .
برگزاری جشنواره در پلتفرمی که از دیکتاتوری و سانسور ان در ماجرای سالگرد شهادت حاج قاسم دو هفته بیشتر نمی گذرد ، اشتباه محض است . لذا به دوستان جویای نام استانداری توصیه می کنم به جای این پلتفرم از دیگر ظرفیت ها استفاده شود . ارزیابی اولیه از آثار صورت پذیرد و نهایتا در یک بستر دیگر به قضاوت مردم گذاشته شود .
 نکته دوم : در مراسم رونمایی از این جشنواره رسانه ای ، چندین بار به بیان دستاوردهای دولت سیزدهم با رویکرد استانی اشاره شده است . ظاهراً بزرگواران فراموش کرده اند که هنوز دولت سیزدهم در استان همدان مستقر نشده است و اکثر مدیران کل و رؤسای ادارات ، بازمانده از دولت قبل هستند . ضمن اینکه در این مدت کوتاه دو ماهه ! چه دستاورد ملموسی قابل طرح در جشنواره رسانه ای است .
پیشنهاد می گردد در این بخش نیز بازخوانی دستاوردهای انقلاب اسلامی بدون درنظر گرفتن دولتها مدنظر قرار گیرد .
نکته سوم نیز یک توصیه برادرانه به بزرگوارانی که در این حوزه ورود پیدا کرده اند ، ارتباط با رسانه های استان ، حمایت از مطالبه گری آنها ، پشتیبانی و تعامل با اصحاب رسانه را در دستور کار خودتان قرار دهید.
بدون تردید لازمه پیشرفت و ترقی استان همدان ، وجود رسانه های سرزنده ، پویا ، مطالبه گر و منتقد است . به دلیل شرایط اقتصادی موجود و البته مسایل کرونا و... ، رسانه ها وضعیت خوبی ندارند . اصحاب رسانه هم همین طور .‌
کلام آخر ؛
به طور طبیعی وظیفه برگزاری جشنواره های رسانه ای با معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است . در خصوص جشنواره های مردمی نیز همین اداره و سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه و تکلیف دارند . شاید بهتر باشد کارها ازطریق روال طبیعی خود دنبال شود .

دیدگاه شما

آخرین اخبار