به گزارش شبنم ها، علی سهرابی بیدار در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه در حال حاضر تعداد مشترکان ما در استان 828 هزار و 530اشتراک هست اظهار داشت: در ابتدای انقلاب تعداد مشترکان در همدان 83 هزار و 336 مورد بوده است.
وی با اشاره به اینکه از دو سال پیش 47 هزار مشترک برق در استان اضافه شده که بیانگر رشد و توسعه است افزود: وضعیت مطلوبی از بعد خدمات رسانی به مشترکان داشتیم که بر اساس رویکرد مردم محوری بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان با این توضیح اینکه در بخش تحویل انرژی در ده ماهه امسال سه هزار و 729 میلیون کیلو وات ساعت تحویل شده است عنوان کرد: پیش بینی میشود تا پایان سال این رقم بیش از چهار هزار میلیون کیلو وات ساعت شود.
وی با این اشاره که در ابتدای انقلاب 186 میلیون کیلو وات ساعت در یک سال تحویل مردم می شد افزود: در بخش شبکه نیز هم اکنون طول شبکه فشار ضعیف در استان 8 هزار و 682 و متوسط 10 هزار و 945 کیلومتر است.
سهرابی بیدار با تشریح روند نظارت بر شبکه، ترمیم و اصلاح آن گفت: در حال حاضر تعداد یک هزار و 73 روستای استان از نعمت برق برخوردارند یعنی روستای بدون برق نداریم مگر اینکه در روستایی که متروکه بوده، مهاجرت معکوس رخ داده باشد که برای تامین برق آن نیز مشکلی نخواهیم داشت.
وی با اعلام اینکه از هفته دولت تا امروز 206 پروژه با اعتبار چهار هزار و 388 میلیارد ریال طراحی و به بهره برداری رسیده است عنوان کرد: این پروژه ها که با توجه به نیاز شهرستانها طراحی شده شامل همدان 59 پروژه با 117میلیارد تومان اعتبار، اسد آباد 12پروژه، تویسرکان نه پروژه، درگزین شش پروژه،کبودراهنگ 11پروژه، ملایر 38 پروژه، نهاوند هشت پروژه، رزن 30 پروژه، بهار 16 پروژه و فامنین 16پروژه می شود، که به بهره برداری می رسند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با این توضیح که عملیات اجرایی و یا در دست اجرای 30 پروژه با اعتبار 860 میلیارد ریال نیز در دهه فجر آغاز میشود گفت: این پروژه ها به تفکیک شامل، نه پروژه در ملایر ، چهار پروژه در همدان، چهار پروژه کبودراهنگ، درگزین 10 پروژه و رزن سه پروژه میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه توسعه شبکههای فشار ضعیف شهری و روستایی نیز 16 پروژه با 290 میلیارد و 73 میلیون ریال اعتبار برنامه ریزی و اجرا شده است افزود: نیرو رسانی به مشترکان جدید در صنعت، کشاورزی و غیره در قالب 13پروژه با 93 میلیارد تومان اعتبار، اصلاح شبکه های فشار ضعیف در قالب 31 پروژه با 54 میلیارد تومان، نصب و تعریض لوازم اندازه گیری در قالب 10پروژه با 203میلیارد ریال اعتبار، نصب و اصلاح پست های هوایی در قالب 45 پروژه با 500 میلیارد ریال اعتبار و تبدیل شبکه مسی به کابل خود نگه دار در قالب هشت پروژه از دیگر اقداماتی است که انجامشده است.
سهرابی بیدار تامین برق مطمئن و پایدار برای مشترکان را ماموریت شرکت توزیع نیروی برق دانست و افزود:چهار محور استراتژیک برای خود تعریف کردیم که ما را زودتر به اهدافمان می رساند که البته این محورها در قالب برنامه هایی مانند هوشمند سازی ( مردم هوشمند شبکه هوشمند شرکت هوشمند )، تحول دیجیتال در لوازم اندازه گیری هوشمند و شبکه هوشمند، تعیین محل خطا توسط هوش مصنوعی، رویت پذیری وضعیت مشترکان در دی مان دی، هوشمند سازی اتوماسیون شبکه افزایش اطمینان شبکه برای تامین برق، اصلاح شبکه و پایه برق در 237 روستا،خریداری چهار دستگاه ژنراتور اضطراری، تعمیرات پیشگیرانه با خط گرم، تخصیص 22 میلیارد تومان اعتبار برای تعمیرات پیشگیرانه با خط گرم، افزایش و ارتقا بهره وری، و استقرار سیستم های بهرهوری اجرایی شده است.
وی با این توضیح که در حال حاضر 349 نقطه از محل دیسپاچینگ نظارت و کنترل همزمان دارند که به زودی به 438 نقطه تا پایان سال افزایش می یابد افزود: علاوه بر کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی، 37 هزار نفر ساعت دوره آموزشی برگزار و 105 شرکت پیمانکاری در بخش شبکه های توزیع نیز سازماندهی شدند همچنین در بخش اطمینان از سلامت برق رسانی به مردم و توجه به منابع مردم نیز، شش هزار و 607 پرونده ملاحظه و پیگیری شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان با اعلام اینکه در امسال 53 درصد مشترکان خانگی مشمول طرح پاداش مدیریت مصرف شدند که البته سال گذشته این رقم 52 درصد بوده است، افزود: مشتری مداری و ارتباط دو سویه با مشترکان محور دیگر کار است، یعنی هر کاری می کنیم باید ببینیم مردم و مشترکان ما چه می گویند، پس باید در این فضا گفتوگوی مستمری داشته باشیم که برای تحقق این هدف نیز علاوه بر راههای ارتباطی گذشته، اپلیکیشن برق من طراحی شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما