به گزارش شبنمها رضا بهراملو پیش از ظهر امروز در جلسه امنیت غذایی در سالن شهید پورش همدانی با بیان اینکه از لحاظ تامین مرغ ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال هیچ مشکلی وجود ندارد اظهار کرد: روزانه به طور میانگین ۲۰۰ تن مرغ در استان تولید میشود.
وی با اشاره به اینکه موافقتهایی برای منجمدسازی و ذخیرهسازی مرغ مازاد در استان انجام شده است افزود: روزانه حدودا ۵۰ تن مرغ مازاد استان به منظور تامین نیاز ایام پایانی سال منجمد و ذخیره میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: انجمادسازی مرغ به شیوهای انجام میشود که خللی در بازار مصرف ایجاد نشود به ویژه که میزان تولید مازاد بر نیاز است.
وی از آمادگی سه کشتارگاه برای خرید و منجمدسازی مرغ در استان خبر داد و گفت: قرارداد بین پشتیبانی امور دام و اتحادیه مرغداران منعقد شده است.
بهراملو با تاکید بر اینکه مراحل پایانی اجرای توزیع هوشمند مرغ و سایر کالاهای اساسی در حال پیگیری است به طوری که به زودی در استان اجرا میشود اضافه کرد: فامنین به عنوان پایلوت اجرای طرح مد نظر قرار گرفته و مسائل و مشکلات احتمالی بررسی شده است.
وی خاطرنشان کرد: جوجهریزی در استان با جدیت ادامه دارد به طوری که از ابتدای بهمن تاکنون ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در حوزه جوجهریزی ۱۰۷ درصد از میزان تعهد بهمن ماه محقق شده است تصریح کرد: تعامل سازنده با تولیدکننده و مرغدار سبب شده کمبود و مشکلی در تولید، توزیع و نظارت وجود نداشته باشد.
انتهای خبر
دیدگاه شما