20. ارديبهشت 1394 - 13:27   |   کد مطلب: 5860
پیتزا بادنجان

مواد لازم:

 

خميرپيتزا يا خمير باگت يك چانه
سوسيس پنج عدد
بادنجان دو عدد
جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
گوجه‌فرنگي مينياتوري و کنجد به ميزان لازم
زرده تخم‌مرغ يك عدد
پنيرپيتزا پنج قاشق غذاخوري
سس قرمز دو قاشق غذاخوري
سس خردل يك قاشق غذاخوري

 

روش پخت:

 

ابتدا خمير پيتزا را پهن مي‌كنيم و در قالب مورد نظر قرار مي‌دهيم
روي آن را سس قرمز ريخته و آن را پخش مي‌كنيم و بادنجان‌هاي از قبل سرخ شده را مي‌چينيم
روی آن كمي پنير ريخته و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجه‌فرنگي‌ها را مي‌چينيم
دوباره پنير مي‌ريزيم و روي آن را با بقيه خمير مانند حصير مي‌بنديم.
روي خمير زرده تخم‌مرغ زده و كنجد مي‌ريزيم.
سپس به مدت 20 دقيقه با حرارت 170درجه سانتي‌گراد در فر قرار مي‌دهيم تا طلايي شود.

 

 

منبع: http://groohashpazi.blogfa.com

دیدگاه شما

آخرین اخبار