طرز تهیه:
1- دمای فر را تا 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) بالا ببرید.
2- 110 گرم آرد کیک، 20 گرم نشاسته ی سیب زمینی را در کاسه با هم مخلوط کنید.
3- 40 گرم شربت چغندر قند، 10 گرم عسل و 30 گرم روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با هم ترکیب کنید.
4- مواد را با هم ترکیب کنید و آنها را صاف نمایید.
5- با استفاده از قالب خرسی، خرس ها را از خمیر صاف شده درآورید.
6- با استفاده از خودکار یا یک جسم نوک تیز، صورت خرس را طراحی کنید.
7- از باقیمانده ی خمیر، می توانید برای صافکاری و دستهای خرس های خود استفاده کنید.
8- بادام و یا سایر دانه های مورد نظر خود را در بغل خرس ها قرار دهید.
9- خرس ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از آن دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) کاهش داده و 10 دقیقه ی دیگر خرس ها را داخل فر نگه دارید.
10- خرس های ناز و عروسکی شما درست شده اند و آماده ی خوردن هستند!
حالا اگر دلتون میاد، اونها رو بخورید! :))
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
[,طرز تهیه شیرینی های نازی که دلتون نمیاد اونها رو بخورید! شیرینی,آشپزی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی]
دیدگاه شما