به گزارش شبنم ها ، شهناز عباسی ، مشاور مسائل خانواده در گفت وگو با طنین یاس در خصوص برخی از آسیبهای اجتماعی که زنان جامعه را تهدید میکند: حضور زیاد از حد خانمها در محیط بیرون از خانه آسیبهای زیادی را بر پیکر خانواده و اجتماع وارد میکند .
وی ادامه داد: در چنین حالتی فرهنگ خانواده دستخوش تغییر گشته و وظایف در درون خانه کم رنگ میشود و زن، کم و کمتر به خانهداری، وظیفه مادر بودن و همسری اهمیت داده و آسیبهای متفاوت آغاز میشود.
عباسی اظهار کرد: چشم و هم چشمی در محیط بیرون از منزل ایجاد می شود روحیه قناعت و صرفه جویی را در زنان پایین آورده و آنها را در سازگاری هر چه بیشتر با همسر دچار آسیب میکند .
این مشاور و آسیب شناس مسائل خانواده تاکید کرد: شأن مادری و همسر بودن در فرهنگ ما از جایگاه ویژهای برخوردار است و تحقیقات نشان داده است که هر چه پررنگ کردن این نقش در تحکیم بنیان خانواده بسیار موثر بوده و تعیین کننده است .
وی تصریح کرد: شأن مادر بودن از ایثار یک مادر نشأت میگیرد چرا که در اوایل به دنیا آمدن کودک مادر از شیره جان خود به او می بخشد و عاطفه و احساس بی نظیری را به کودک منتقل می کند .
وی تاکید کرد: امروزه با روی آوردن مادران به شیر خشک و مهد کودکهایی که وجود دارد به این ایثار و از خود گذشتگی کمتر بها داده میشود و به نظر می رسد عاطفه و محبت مادری نادیده گرفته شده است .
عباسی با بیان اینکه آزادی بیحد و مرز همچون شعاری؛ لذت بخش و تو خالی برای زنان همواره مطرح میشود و این در حالی است که زنان باهوش پی به این شعار تو خالی و آسیب زننده پی برده و خود را در سنگر خانه و خانواده محفوظ مینمایند.
وی گفت : اسلام مدیریت خانه را برعهده بانوان قرار داده است تا زن با ظرافت های زنانگی خود هر چه بیشتر و بهتر از این محیط بهره برده و بتوانند بر همسر و فرزندان تاثیر گذار باشند .
عباسی گفت : زمانی که تغییر در نقشها صورت گیرد دیگر خانواده آن تعادل و تناسب مطلوب را نخواهد داشت چرا که مردان از قوه منطق بیشتر و زنان از احساسات بیشتری برخور دارند که هر کدام در زمینه و جای خود مطلوب و آرامش بخش برای خانواده است .
این مشاورخانواده خاطر نشان کرد: زمانی که این تعادل به هم بریزد تنوع طلبی در بین زنان و مردان مخصوصا مردان بیشتر میشود که آسیب آن در نهایت به زنان آن جامعه باز خواهدگشت .
عباسی در پایان خاطر نشان کرد: حضور بیشتر زنان در محیط خانه و خانواده، توجه به شأن مادری و همسری و توجه به تعالیم دینی و اسلامی که در خصوص روابط همسران ذکر شده است، همه و همه در تحکیم بنیان خانواده نقش به سزایی داشته و کودکان در چنین فضایی بهتر رشد یافته و جامعه از آسیبهای مختلف در امان خواهد ماند .
انتهای پیام /
دیدگاه شما