هواشناسی همدان
28. دى 1398 - 8:25   |   کد مطلب: 7345
در یك بشقاب نودالیت‌ها را بریزید و با فیله‌های استیریپس تزیین كنید.
نودالیت و فیله استیریپس

به گزارش همدان ورزش به نقل از جام نیوز، نودالیت یکی از مواد غذایی است که کار را برای آشپزی راحت کرده است و اتفاقا یکی از خوشمزه هایی است که هم بچه ها و هم بزرگتر ها دوستش دارند. با نودالیت می توان غذاهای متنوعی درست کرد که یکی از آنها را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:

        نودالیت با طعم دلخواه 1 بسته
        آویشن 4/1 قاشق چای‌خوری
        جوز هندی 8/1 قاشق چای‌خوری
        فیله مرغ 4 عدد
        آب 4/1 پیمانه
        آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
        نمك و فلفل به میزان لازم
        پودر سوخاری 1 پیمانه
        گوجه گیلاسی و زیتون جهت تزیین به میزان لازم
        روغن زیتون و مایع به میزان لازم
        قرص عصاره مرغ یک عدد
        خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری
        شیر 4/1 پیمانه

 

روش تهیه:

1. نودالیت‌ها را همراه شیر و خامه روی حرارت بگذارید تا به مدت 6 دقیقه بجوشد سپس آبکش کرده و یک قاشق سوپخوری روغن مایع روی آن بریزید.

 

2. فیله‌های مرغ را با یک قاشق روغن زیتون و قرص عصاره مرغ به مدت یک ساعت مزه‌دار كنید سپس هر فیله را به 3 قسمت تقسیم كنید.

 

3. آرد سفید، جوز هندی و آویشن را با هم مخلوط كنید سپس آب را اضافه كنید. تا به صورت ماست غلیظ شود سپس فیله‌ها را درون آرد سوخاری و یا پودر سوخاری كرانچی و درشت بغلتانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید حال در یک قاشق سوپخوری روغن سرخ و برشته كنید.

 

4. در انتها فیله‌ها را درون سیخ چوبی كوچك فرو كنید حالا فیله‌های استیریپس شما آماده است؛ آنها را با زیتون و گوجه گیلاسی سرو كنید. در یك بشقاب نودالیت‌ها را بریزید و با فیله‌های استیریپس تزیین كنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار