میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است. میگو منبع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین است. ویتامین D۳ به طور طبیعی در فراورده های حیوانی یافت می شود که غنی ترین آنها روغن ماهی است. سلنیوم در انواع غذاهای دریایی موجود است و آثار آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از سرطان موثر است.
مواد لازم برای تهیه خوارک میگو:
پیاز 1 عدد
بادمجان 1 عدد متوسط
هویج 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
قارچ ورقه شده 1 فنجان
میگو 300 گرم
ذرت کنسروی نصف فنجان
سیر 1 حبه درشت
نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
آب لیموی تازه 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا پیاز نگینی را در روغن تفت دهید تا سبک شود سپس بادمجان را که از قبل نگینی شده است را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید. در ادمه هویج را درشت رنده کنیم و به پیاز و بادمجان اضافه می کنیم تا تفت بخورد. سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز بریزید و بگذارید تا تفت بخورد.
قارچ و میگو خرد شده را نیز هم زمان اضافه کرده, شعله را کمی زیاد کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا قارچ و میگو نیز خوب بپزند
.
نکته: اگر شعله کم باشد میگو و قارچ هردو آب می ندازند و سفت می شوند. زمان پخت میگو و قارچ خیلی کوتاه است و در حد 3 تا 4 دقیقه زمان می برد.
در انتها سیر رنده شده , ذرت و نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم. بعد از خاموش کردن آب لیموی تازه را روی خوراک بریزید و سرو کنید.
شیدا دوست رضوی/ کارشناس آشپزی
انتهای پیام/
دیدگاه شما