به گزارش شبنم ها، دکتر منصور غلامی ریاست دانشگاه بوعلی سینا شیب ارتقاء فعالیت های علمی در دو دهۀ گذشته در کشور را بسیار خوب ارزیابی کرده و گفت: در همۀ مراکز علمی به خصوص در دانشگاه های مطرح کشور همانند دانشگاه بوعلی سینا، شاخص هایی که این رشد را نشان می دهند، آن را با کشورهای دیگر مقایسه نموده و اعلام می کنند.
وی افزود: هدف گذاری هایی که در برنامه های گذشته در منطقه بوده تا حدود زیادی با موفقیت همراه بوده ولی در شرایط فعلی کشور نیاز به تحول در فرآیند توسعه علمی داریم که علاوه بر حفظ جایگاه خود در بین کشور های دیگر، یافته های علمی خود در داخل کشور را توسعه دهیم.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا استان همدان را با جمعیت قابل توجه دانشجو و تعداد قابل ملاحظه دانشگاه های خوب، جزء استان های علمی کشور دانسته و اظهار کرد: دانشگاه بوعلی سینا به عنوان قدیمی ترین دانشگاه استان با بیش از 40 سال سابقۀ فعالیت، در بین دانشگاه های کشور با توجه به شاخص های ارزیابی رتبۀ دهم را داراست.
دکتر غلامی خاطرنشان کرد: در بین دانشگاه های استان 58 درصد از سهم فعالیت های پژوهشی نمایه شده مربوط به دانشگاه بوعلی سینا است و بقیه مربوط به دیگر دانشگاه های استان می باشد.
وی با اشاره به تعامل دانشگاه و صنعت تاکید کرد: ارتباط با صنعت نمی تواند یک سویه باشد، این در حالی است که دانشگاه ها علاقه مند به این ارتباط هستند ولی انتظار هست که صنایع هم متقابلا این علاقه را از خود نشان دهند و از امکانات علمی و فنی دانشگاه برای ارتقاء صنعت در رقابت های بین المللی، استفاده کنند.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا هم چنین در ادامه گفت: برنامه ما آمایش آموزش عالی در استان است، به نحوی که دانشگاه ها مأموریت گرا بشوند و از انجام کارهای موازی جلوگیری بشود، زیرا برنامه های راهبردی دانشگاه ها منوط به مشخص شدن مأموریت آنها است.
دیدگاه شما