به گزاش شبنم ها به نقل از مهرخانه، مراسم افتتاحیه ششمین کنگره خانواده و سلامت جنسی صبح امروز با حضور علیاکبر سیاری؛ معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمد روشن؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری اطلاعات؛ حجتالاسلام میثم امرودی؛ معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران و دکتر سید کاظم فروتن، عضو هيئت علمي دانشگاه شاهد، مسئول کلينيک سلامت جنسي خانواده دانشگاه علوم پزشکي شاهد و رییس این کنگره، در ایوان شمس برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلام امرودی با تشریح وضعیت حال حاضر جامعه گفت: توسعه شبکههای مجازی نامتعارف و غیراخلاقی، اباحهگری و توسعه آن بین جوانان، مادی دیدن انسان و کمشدن رابطه لاهوتی بین انسانها، سستشدن تعلق و تعهد به ازدواج موقت، بالا رفتن سن ازدواج، افزایش طلاق، کاهش علاقه به فرزندآوری، تعدد متغیرهای هجمهای و هجومآوردن به سمت جوانان، عرفانهای نوظهور، کاهش ارتباط خانوادهها، شکستن حریم اطلاعات و هجمه اطلاعات ناصحیح جنسی، توسعه هواپرستی و ترویج بیبندوباری در خیابانها، عدم آموزشهای لازم توسط مدرسه، دانشگاه، خانواده و مراکز مربوطه، توسعه مواد مخدر تحریکی، کاهش حیای اجتماعی، زیادشدن روسپیگری و راحتشدن دسترسی به فحشا، اشتغال گسترده زنان و چندشغله شدن آنها، افزایش اختلاط در محیطهای شغلی و بلوغ زودرس کودکان آسیبهای موجود در جامعه ما هستند.
او ادامه داد: اسلام میخواهد جلوی این زخمها را پیش از اینکه به استخوان برسد، بگیرد؛ به همین دلیل است که خدا تضمین میکند با ازدواج نیمی از دین فرد کامل میشود. آیات بسیاری بر ازدواج تأکید کردهاند. امروزه باید نگاه مسئولین عوض شود. راه نجات فقط اسلام، حقوق و شرع آن است. معتقدیم اسلامی که ادعای هدایت بشریت را دارد، نمیتواند فقط در چند حوزه انسانی وارد شود. صد دام در برابر ما قرار گرفته است و به همین دلیل دستگاههای مختلف باید با رعایت سبک اسلامی ورود پیدا کنند.
توجه ویژه اداره کل سلامت شهرداری به مسائل جنسی
همچنین معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری در جمع خبرنگاران تصریح کرد: این همایش مترصد آن است که با توجه به افزایش تعداد طلاق و کاهش تعداد ازدواج و افزایش عدم تمایل به فرزندآوری در جامعه، خانوادهها را متوجه این نکته کند که یکی از مهمترین و دقیقترین نکاتی که باید در خانواده به آن توجه شود، مسایل جنسی است که بر اساس قوانین، مقررات، شرع و رعایت فقه اسلامی است. شهرداری نیز تمام امکانات خود را در حوزه اداره کل سلامت به این نکته معطوف کرده است. شهرداری کمیته شورایی در حوزه خانواده تشکیل داده و تمام امکانات را در حوزههای تحقیق، آموزش، فرهنگی و تبلیغ در این حوزه بسیج کرده است تا بتواند از این فضا استفاده کند. باور کنیم که امکانات شهرداری در برابر امکانات سایر نهادهای مربوطه بسیار کم است.
برنامههای شهرداری برای خانوادهها/ تأکید بر چهار عنصر در در فعالیتهای فرهنگی و تربیتی شهرداری
حجتالاسلام امرودی ادامه داد: محور تمام فعالیتهای شهرداری، خانواده است و این موضوع را میتوان در بوستانها و فضاهای فرهنگی دید. شهرداری تهران بر چهار عنصر در رابطه با فعالیتهای فرهنگی و تربیتی تأکید دارد. اول، مدرسه است که باید به بزرگترین مرکز تربیتی محله تبدیل شود. دوم، محله است. مطالعات نشان دادهاند در محلاتی که مردم یکدیگر را میشناسند، معصیت و آسیب کمتر اتفاق میافتد و امنیت، ازدواج، همدردری و همگرایی در آن محلات بیشتر است. عنصر بعدی مسجد است که برای شیعیان در طول تاریخ نقشی مهم، بهسزا و محوری داشته است. تجربه نشان میدهد هر چه بیشتر به مسجد توجه کنیم، کمتر آسیب میبینیم. عنصر چهارم توجه به خانواده است. مشاورههای قبل از ازدواج که در سراهای محله ارایه میشود، طرح شکوفههای عشق که مربوط به مشاورههای حین و بعد از ازدواج است، طرحهای مربوط به مد و لباس که چه نوع مدهایی برای حاضرشدن زنان در سطح جامعه مناسب است که ضمن حضور در جامعه صیانت جامعه را نیز در بر داشته باشند، از برنامههای شهرداری برای خانوادهها است.
دیدگاه شما