به گزارش شبنم ها،طرز تهیه نودل استراگانوف به شرح ذیل می باشد.
آکایران :نودل 200 گرم |
سینه مرغ 1عدد |
فلفل دلمه ای 1عدد |
قارچ 5عدد |
سیب زمینی (خلال شده) 1عدد |
پیاز 1عدد |
نمک و فلفل به مقدار لازم |
پودرسیر به مقدار لازم |
مرغ را مانند شکل به صورت رشته ای خرد کنید
بنا به گزارش آکاایران : پیاز را خلالی کرده در روغن تفت دهید
مرغ را به آن اضافه کنید
قارچ را مانند شکل حلقه ای خرد کرده
و همراه مواد دیگر تفت دهید
فلفل دلمه را نیز خرد کرده
و به مواد در حال تفت اضافه کنید
نودل را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید، اگر داخل بسته ادویه مخصوص وجود دارد که از همان روی نودل بپاشید و اگر ادویه ندارد کمی فلفل و نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید و نودل را با مواد تفت داده شده مخلوط کنید
در آخر روی آن را با کچاب و خامه و سیب زمینی خلال شده تزئین کنید.
دیدگاه شما