26. دى 1394 - 20:33   |   کد مطلب: 8856

به گزارش شبنم ها،طرز تهیه نودل استراگانوف به شرح ذیل می باشد.

آکایران :نودل 200 گرم
سینه مرغ 1عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
قارچ 5عدد
سیب زمینی (خلال شده) 1عدد
پیاز 1عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودرسیر به مقدار لازم

مرغ را مانند شکل به صورت رشته ای خرد کنید


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


بنا به گزارش آکاایران : پیاز را خلالی کرده در روغن تفت دهید


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


مرغ را به آن اضافه کنید


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


قارچ را  مانند شکل حلقه ای خرد کرده


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


و همراه مواد دیگر تفت دهید


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


فلفل دلمه را نیز خرد کرده


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


و به مواد در حال تفت اضافه کنید


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


نودل را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید، اگر داخل بسته ادویه مخصوص وجود دارد که از همان روی نودل بپاشید و اگر ادویه ندارد کمی فلفل و نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید و نودل را با مواد تفت داده شده مخلوط کنید


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


در آخر روی آن را با کچاب و خامه و سیب زمینی خلال شده تزئین کنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

دیدگاه شما

آخرین اخبار