برای درست کردن تارت نارنگی ابتدا باید خود تارت را درست کنید.
مواد لازم برای لایه تارت :
خرده بیسکویت | 2 پیمانه |
کره آب شده | 113 گرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه پنیری :
پودر قند | یک چهارم پیمانه |
پنیر خامه ای | 250 گرم |
مواد لازم برای سس نارنگی :
زرده تخم مرغ هم زده شده | 6 عدد |
آب نارنگی | 3 چهارم پیمانه |
نشاسته ذرت | یک قاشق غذاخوری |
پوست نارنگی ریز رنده شده | یک و نصف قاشق مرباخوری |
کره خردشده | 113 گرم |
شکر | نصف پیمانه |
مواد لازم برای تزیین تارت نارنگی :
خامه هم زده شده | یک و نیم پیمانه |
پودر قند | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | کمی |
برش های نارنگی | به مقدار لازم |
طرز تهیه تارت نارنگی :
فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
تمام مواد لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
در یک قالب مخصوص 28 سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید.
مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت 7-8 دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.
یک چهارم فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای را در کاسه هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
زرده های هم زده شده را کنار بگذارید.
آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.
مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید.
به مقدار کمی از این مواد گرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود.
سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید.
منبع : khorasannews.com
دیدگاه شما