30. فروردين 1395 - 12:58   |   کد مطلب: 9242
طرز تهیه پیتزا پپرونی در منزل
  • مواد لازم :
  • خمیر پیتزا (میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درست کنید)
  • ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا
  • سس قرمز
  • پنیر پیتزا
  • سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی
  • گوجه فرنگی وفلفل دلمه
  • ادویه به میزان لازم
  • روغن مایع

 

طرز تهیه :

 

  1. ابتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.
  2. اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت 3 میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.
  3. سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و ... را روی پیتزا بریزید.
  4. ظرف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی 220 درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

 

نکته:در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد.

همچنین اینکه مقدار مواد اولیه پیتزا نظیر فلفل دلمه و گوجه یا ادویه و … متناسب با ذائقه افراد متفاوت است

دیدگاه شما

آخرین اخبار