مواد لازم:
آرد نخودچی خیلی نرم: ۵۰۰ گرم
پودر قند سائیده : ۲۵۰ گرم
روغن جامد: ۲۰۰ گرم
پودر هل به میزان دلخواه
پسته کوبیده : ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
روغن و پودر قند و هل را خوب با همزن می زنیم تا سفید رنگ شود. آرد نخودچی را به آن افزوده خوب مالش می دهیم.
خمیر را می گذاریم حدود ۲۰ ساعت بماند.
خمیر را به قطر دلخواه (یک و نیم تا دو سانت) روی سینی پهن کرده پسته کوبیده می پاشیم و فشار می دهیم تا در خمیر فرو رود.
سپس قالب زده و در سینی می چینیم.
سینی را در فر با حرارت ملایم(خیلی داغ نباشد) می گذاریم.
تا شیرینی سرد نشده آن را لق می کنیم یعنی با کاردک از سینی جدا می کنیم.
بعد که خوب سرد شد در ظرف مناسب می چینیم.
این شیرینی به دلیل سبک بودن و کوچک بودن بهترین شیرینی برای ایام نوروز است .
دیدگاه شما