10. ارديبهشت 1395 - 13:57   |   کد مطلب: 9950
طرز تهیه خورش آلو فسنجان

مواد لازم : 

ـ مرغ  یا گوشت  گوسفندی چرخ شده برای هر نفر ۱۰۰ گرم

ـ آب مرغ ۲ لیوان

ـ گردو برای هر نفر نصف لیوان

ـ آلو برای هر نفر ۴ الی ۵ عدد

ـ رب انار به مقدار لازم

ـ شکر در صورت نیاز به میزان دلخواه

ـ نمک و زردچوبه به مقدار لازم

ـ زعفران دم کرده ۲ قاشق

ـ پیاز ۱ عدد

طرز تهیه : 

گوشت مرغ یا گوسفند را چرخ کنید . پیاز را رنده کنید و همراه نمک و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید. برای گوشت مرغ نیازی به آرد نیست اما اگر گوشت گوسفندی است حتما بدون چربی باشد و مقداری آرد به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید و کوفته های قلقلی به بزرگی یک گردو درست کنید و یا در روغن تفت دهید و بعد کمی آب اضافه کنید  تا بپزد   یا اینکه در آب جوش انداخته تا آبپز شود.

مقداری از آب گوشت را برای پختن آلو نگهدارید وقتی آلو در آب گوشت پخته  و نرم شد اگر مقداری از آب گوشت اضافه آمد  بعدا آنرا به خورش اضافه کنید

گردو را  پودر کنید و با آب گوشت روی حرارت قرار دهید  و نمک اضافه کنید. حرارت را کم کنید وقتی که شروع به روغن انداختن کرد رب انار و شکر به قدری اضافه کنید که طعم دلخواهتان را پیدا کند زعفران را هم اضافه کنید .

خورش را در ظرف بکشید و کوفته قلقلی و آلو را  به شکل دلخواه  در آن تزئین کنید و با برس مقداری پودر زعقران بر روی کوفته قلقلی بمالید .

دیدگاه شما

آخرین اخبار