29. فروردين 1395 - 10:50   |   کد مطلب: 10086
املت پنیر

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • روغن مايع يا روغن زيتون نصف پيمانه
  • پنير صبحانه ريز خرد شده نصف پيمانه
  • آرد نصف قاشق سوپخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

 

طرز تهیه :

 

  1. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته به آن آرد، نمك، فلفل و پنيرهاي ريز شده را اضافه كرده و هم مي‌زنيم.
  2. روغن يا روغن زيتون یا کره را در تابه‌اي داغ كرده و مايه املت را درون آن ريخته و در تابه پخش مي‌‌كنيم.
  3. وقتي يك طرف املت طلايي شد آن را برمي‌‌گردانيم تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود و بعد داغ سرو مي‌‌نماييم.
  4. برای تزئین می‌توان از جفعری یا کاهو نیز استفاده کرد.
برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار