29. فروردين 1395 - 10:54   |   کد مطلب: 10087
شیشلیک مخصوص
  • مواد لازم :
  • گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
  • پیاز دو عدد
  • آب لیمو 1/3پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای يك عدد
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • کره 50 گرم
  • زعفران دم‌کرده یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 

  1. گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
  2. سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

شیشلیک واژه‌ای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستوران‌های خارجی پیدا می‌شود.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار