به گزارش شبنم همدان به نقل از جام جم :
خواب کافی:
افرادی که پنج تا شش ساعت در شب میخوابند، هنگام تماس با ویروس سرماخوردگی تا 30درصد احتمال ابتلایشان به بیماری افزایش مییابد. در حالی که این احتمال برای افرادی که هفت تا هشت ساعت در شب میخوابند، تا 17درصد کاهش مییابد.
تقویت ذهن:
آنچه امروزه پزشکان به آن معتقدند این است که باور و فکر انسان بر بیمار شدن یا نشدن او اثر میگذارد.
این در واقع همان چیزی است که از آن به عنوان تلقین یاد میکنیم. تلقین و نوع تفکر ما میتواند بر ابتلای ما به بیماریها تاثیرگذار باشد بنابراین بهتر است همیشه مثبت فکر کنیم و خصلت مثبت اندیشی را در خودمان تقویت کنیم.
کنترل استرس:
ثابت شده که استرس بر تضعیف سیستم ایمنی بدن اثر زیادی میگذارد. اغلب بیماریها به علت فشار بروز میکنند که استرس بر ارگانهای مختلف بدن وارد میکند بنابراین باید هدفتان پیدا کردن راهی برای کنترل استرس باشد تا روش سالم را در زندگی دنبال کنید.
تمیز بودن:
همیشه حواستان به این نکته باشد که پس از تماس با وسایل کثیف مانند دکمه آسانسور، میله اتوبوس و مترو، درهای ورودی، وسایل پارک و ... دستهایتان را با آب و صابون بشویید.
وجود خراش یا بریدگی یا سوختگی در پوست دست میتواند امکان آلودگی با میکروبها را بالا ببرد، زیرا در این حالت راه ورود آلودگی به داخل پوست باز است. شستن دستها با صابون باید حداقل 15ثانیه طول بکشد.
پافشاری روی ورزش:
ورزش سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و احتمال ابتلا به بیماریهایی مانند عفونت دستگاه تنفسی را کاهش میدهد. بهتر است هر هفته سه بار وقت خود را در باشگاههای ورزشی بگذرانید و ورزش کنید.
ارتباط از راه دور:
استفاده بیش از حد از وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو، اتوبوس و تاکسی در افزایش بیمار شدن شما موثر است. این وسایل همیشه پر از میکروب هستند. بهتر است کارهایی را که میتوان به صورت غیرحضوری انجام داد، با ابزارهایی مانند تلفن، رایانه و اینترنت انجام دهید.
ویتامین ث جادویی:
شواهد علمی نشان میدهد که ویتامین ث میتواند در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار تاثیر گذار باشد. اغلب افرادی که بیمار نمیشوند، گاهی تا چهار بار در روز موادی را مصرف میکنند که دارای ویتامین ث هستند.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما