8. شهريور 1395 - 15:57   |   کد مطلب: 12084
در گفتگو با لیلا نظری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مطرح شد:
موفقیت پزشکان ایرانی در درمان شکست مکرر لانه گزینی
یک فلوشیپ ناباروری و IVF از موفقیت پزشکان ایرانی در درمان شکست مکرر لانه گزینی با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی خبر داد.

به گزارش شبنم همدان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،

با اشاره به درمان شکست مکرر لانه گزینی برای اولین بار در دنیا توسط تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مركز تحقيقات پيشگيري از بيماريهاي زنان، بیان کرد: پزشکان ایرانی برای اولین بار موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی به کمک فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شدند. 

وی گفت: امروزه با توجه به افزایش استفاده از IVF برای درمان ناباروری و مواجه با شکست های مکرر در برخی افراد، متاسفانه نمی توانند تجربه یک بارداری موفق داشته باشند ولی تیم تحقیاتی به سرپرستی ساغر صالح پور و شهرزاد زاده مدرس پس از تحقیقات بسیار، موفق به درمان این شکست های مکرر با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی شد. 
این فلوشیپ ناباروری و IVF با بیان اینکه پس از گرفتن فاکتورهای رشد پلاکتی از خون محیطی خود فرد و جدا سازی پلاکت و گلبول های قرمز خون از یکدیگر، پلاکت حاوی فاکتورهای رشد به رحم مادر تزریق می شود، ادامه داد: از 20 خانمی که این تحقیقات روی آنها انجام شده، 18 خانم بارداری بدون هیچ عارضه ای داشته اند. 
نظری با اشاره به استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) در حوزه های مختلف پزشکی، یادآور شد: استفاده از این فاکتورهای رشد برای اولین بار در جهان برای درمان شکست مکرر لانه گزینی در ناباروری و IVF صورت گرفته است.
 
انتهای پیام/ص
برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار