به گزارش شبنم همدان به نقل از جذاب نیوز:
در عصر ساعتهای هوشمند، شاید اختراعاتی مثل این کاربرد عملی نداشته باشند، اما واقعا تصور کنید که طراحی و ساخت ساعتی تماممکانیکی که بتواند زمان را به درستی بنویسد، تا چه اندازه دشوار و پیچیده میتواند باشد.
سوزوکی کانگو، دانشجوی دانشکده هنر و طراحی توکیو است. تز او در مورد استفاده از قلمهای آهنربایی برای نگارش مکانیکی زمان با فرمت ۲۴ ساعته بود.
سرانجام او موفق به این کار شد و ویدئوی کوتاهی از اختراع خود را در یوتیوب آپلود کرد که بسیار مورد استقابل قرار گرفت. طوری که تا حالا بیشتر از ۲۳۰ هزار بار لایک خورده و بیش از ۱۸۲ هزار هم بازتوییت شده است.
بعد از اینکه این دانشجوی ۲۲ ساله ویدئوی خود را آپلود کرد، تلویزیون و رسانههای محلی و سراسری ژاپن بسیار به پروژه او علاقهمند شدند.
اسم پروژه او Plock که حاصل ترکیب دو واژه plot به معنی رسم کردن و clock به معنی ساعت است. دو بخش محصول او هم یک ساعت و یک بخش رسام زمان است.
به محض اینکه یک دقیقه تمام شود و دقیقه دیگر فرابرسد، بخش رسام، شروع به نوشتن زمان میکند.
انرژی ساعت او از وزنههای سیلندری تأمین میشود که به سیستم آویخته هستند و به تدریج به پایین سقوط میکنند. آنها انرژی این ساعت را برای یک تا دو ساعت تأمین میکنند.
ساعت او ۴۰۷ بخش متحرک دارد. او از ماه آوریل کار روی ساعت را شروع کرد و بعد چند ماه موفق شد کار را به پایان برساند.
او هر قطعه او را با صبوری از روی چوب با اره و سنباده، تراشید و اصلاح کرد.
او گرچه از کامپیوتر برای طراحی ساعت استفاده کرد، اما ادعا میکند که شبیهسازی ذهنی نحوه کار ساعت را کاملا در مغزش تصور میکرد. البته در این روند، گاهی تفاوتهایی با شبیهسازی ذهنی او ایجاد میشد که او با آزمون و خطا، آنها را تصحیح می کرد.
محصول او گرچه قابلیت تولید انبوه و تجاری را هم دارد، اما او فعلا برنامهای برای تجاریسازی پروژهاش را ندارد.
او به خاطر ارزانی و سهولت کار از چوپ استفاده کرد و تصور میکند اگر همین ساعت از فلز تهیه شود، امکان تهیه نمونه کوچکی رومیزی ساعتاش هم وجود خواهد داشت.
تصور کنید که این ساعت را روی میز خود داشته باشید.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما