14. مهر 1395 - 0:07   |   کد مطلب: 12781
زهرا یاوری یگانه یکی از انواع حلواهای خوش رنگ و خوش طعم را آموزش می دهد.

سر آشپز شبنم همدان یک حلوای خوشمزه را برای شما در نظر گرفته است. حلوای هویج به دلیل رنگ و عطر فوق العاده طرفداران بسیاری دارد. 

هویج یک و نیم کیلو
آرد یک پیمانه
شکر 2 پیمانه
هل آسیاب شده یک ق م
گلاب یک پیمانه
روغن جامد 100 گرم
کره 100 گرم
خلال پسته برای تزیین
طرزتهیه:

ابتدا هویج را شسته و بخار پز کنید. پوست آن را بعد از بخار پز کردن گرفته و پوره کنید. دو پیمانه شکر را روی آن ریخته و مخلوط کنید. آرد را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم مرتب هم زده تا طلایی شود و خامی آن گرفته شود. بعد کره و روغن جامد را اضافه رده و زمانی که آب شدند هویج را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که از ظرف جدا شود . گلاب و هل را اضافه کرده و به خورد مواد دهید و هم بزنید تا مواد از ظرف جدا شود در این زمان حلوا را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید.
آرد حتما باید طلایی شود و هویج را برای اینکه طعم بهتری داشته باشد درسته بخار پز کنید.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار