تنوع در شکل غذا می تواند روحیه افراد را بالا ببرد و موجب اشتهای بیشتر شود. سر آشپز شبنم همدان نوعی کیک را برای وعده غذایی آموزش می دهد که با توجه به سلیقه و رژیم غذایی خانواده می تواند با سوسیس یا فیله مرغ تهیه شود.
طرز تهیه کیک سوسیس
(به جای سوسیس میتوانیدازفیله مرغ هم استفاده کنید).
مواد لازم
سوسیس هات داگ 2عدد
پنیر صبحانه کم چرب 200گرم
کره 100گرم
تخم مرغ 4عدد
آرد گندم 140گرم
بکینگ پودر 2قاشق مرباخوری
شويد ١/٢ليوان
طرز تهیه:
کف قالب پاند کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره های آن را چرب کنید.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید و سینی فر را یک طبقه پایین تر از وسط قرار دهید.(سینی لعابی متحرک کف فر باشد).
سوسیس های هات داگ را داخل آب 5 دقیقه بجوشانید تا پف کنند. پنیر را به مدت 1 دقیقه با درجه بالای همزن برقی بزنید.
کره نرم شده را اضافه کرده 30 ثانیه دیگر بزنید.
سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا کنید.
زرده ها را یکی یکی به پنیر و کره اضافه کرده وپس از هر زرده 30 ثانیه بزنید.
سفیده های تخم مرغ را با نوک قاشق نمک بزنید تا فرم بگیرند.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در ظرفی الک کنید.
کمی از سفیده های فرم گرفته را به مخلوط زرده اضافه کرده مقداری از مخلوط آرد و بکینگ پودر ریخته و هم بزنید.
دوباره باقی سفیده و آرد را ریخته هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند شويد را هم اضافه كنيد.
دو سوم از مواد را داخل قالب ریخته سوسیس ها را وسط مواد گذاشته نصف باقی مواد کیک را روی سوسیس ها بریزید.
کیک را در فر قرار دهید به مدت 40 الی 45 دقیقه بپزد. دو سوم که از زمان پخت گذشت با چنگال از وسط کیک امتحان کنید اگر به چنگال نچسبید از فر درآورید.
نکته:اگر نمک پنیر زیاد بود پنیر را در آب نگه دارید تا شوری اش گرفته شود.
انتهای پیام / ن
دیدگاه شما