25. مهر 1395 - 11:29   |   کد مطلب: 13004
در ماه محرم بازار نذری ها داغ است و بهتر است شیوه پخت غذاهای نذری به روش حرفه ای را بدانیم.

در ماه محرم بازار نذری ها داغ است و بهتر است شیوه پخت غذاهای نذری به روش حرفه ای را بدانیم. سر آشپز شبنم همدان یکی از نذری های خوشمزه و پرطرفدار را آموزش می دهد:

عدس پلوی نذری(۴ تا ۵)
برنج.                      ۳ پیمانه
عدس.                    ۱و ۱/۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده.    ۳۰۰ گرم
کشمش پلویی                   ۱ پیمانه
خرما.                      ۱ پیمانه
پیاز داغ.                  ۱ پیمانه
پیاز رنده شده.         ۱ عدد
زعفران دم کرده.      ۲ ق س
هل.                        ۱ ق چ
پودر گل سرخ.         ۱ ق س
دارچین.                  ۱ ق چ
کره                         ۵۰ گرم
لیمو ترش تازه.         ۱ عدد
نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه.به میزان لازم

طرز تهیه :
عدس را پاک کرده نیم ساعت قبل از پخت با ۱ قاشق نمک خیس می کنیم.
بعد آن را در یک قابلمه با آب کافی  با حرارت متوسط می پزیم.منظور از آب کافی میزان آبی است که در هنگام پخت احتیاج به اضافه شدن آب به قابلمه نباشد تا از جدا شدن غلاف عدس جلوگیری کنیم.
برنج را آبکش کرده
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل و نمک تفت می دهیم
و در آخر یک قاشق آبلیمو ترش تازه اضافه می کنیم. 
کف قابلمه هر ته دیگی که مد نظرتان است می چینید .سپس از برنج آبکش شده روی آن می ریزید لایه بعد عدس       ( بدون آب) را می افزاییم نوک قاشق چایخوری دارچین و هل و پودر گل محمدی و زعفران دم کرده مجددا این کار تکرار می شود تا برنج و عدس تمام شود.
کره سرد را با چاقو به تکه های کوچکی تبدیل می کنیم و روی برنج می چینیم. و ۱/۲ پیمانه آب دور ظرف می ریزیم.خرما 
را چرخ کرده،کره و دارچین اضافه می کنیم  ۱ دقیقه روی حرارت تفت می دهیم سرد که شد چسبنده می شود و با یک قاشق  در داخل پودر پسته ، گردو ، گل سرخ می چرخانیم‌
کشمش را با یک قاشق گلاب و یک قاشق کره تفت می دهیم .
عدس پلو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از بخار خاموش می کنیم.

انتهای پیام/ 

دیدگاه شما

آخرین اخبار