12. فروردين 1399 - 15:56   |   کد مطلب: 13029
بهتر است, گوشت تازه کبک استفاده نشود بلکه یک یا دو روز پس از شکار مصرف شود.

به گزارش شبنم همدان به نقل از خبرگزاری تسنیم : سید جواد علوی درباره خواص گوشت بلدرچین و کبک اظهار داشت: طبیعت گوشت کبک گرم و خشک است و خشکی آن زیادتر از گرمی آن است و بعضی حکما آن را معتدل می‌دانن.

به گفته وی گوشت کبک لطیف‌ترین گوشت‌هاست و سریع الهضم است, غذائیت آن زیاد است، خون زیادی تولید می‌کند و کباب آن چاق کننده است.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: مصرف زیاد گوشت کبک موجب یبوست می‌شود همچنین گوشت کبک برای رفع ناراحتی‌های روانی مفید است و موجب تفریح قلب می‌شود و نیروی جنسی را افزایش می‌دهد.

علوی اضافه کرد: بهتر است, گوشت تازه کبک استفاده نشود بلکه یک یا دو روز پس از شکار مصرف شود.

خواص بلدرچین

وی افزود: طبیعت بلدرچین گرم و خشک است، غذائیت زیادی دارد و چاق کننده بدن است, نرم کننده پوست بدن بوده و مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی در زنان می‌شود.

این کارشناس طب سنتی بیان داشت: پخته بلدرچین بهتر از کباب آن است همچنین زیاده روی در مصرف آن موجب سردرد می‌کند. برای اصلاح ان بهتر است همراه ترشی و روغن و کمی شیرینی پخته شود.

علوی یاداور شد: گفته شده است اگر تخم بلدرچین را به اطفال داده شود, موجب فصاحت و تسریع سخن گفتن آنان می‌شود.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار