به گزارش شبنم همدان به نقل از خبرگزاری مهر : دکتر علی کوهی در آستانه برگزاری پانزدهمین کنگره سالیانه گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن اظهار داشت: در این کنگره تازههای گوش و حلق و بینی و جراحیهای سر و گردن توسط همکاران این حوزه ارائه میشود.
وی افزود: جراحان چشم، پلاستیک، فک و صورت و...، نیز در این کنگره حضور داشته و از کشورهای مختلف آمریکا و اروپا برجستهترین اساتید نیز حضور مییابند.
به گفته این متخصص گوش و حلق و بینی اساتید ایرانی پیشرو بخش علمی کنگره را ارائه داده و زیرشاخههای گوش و حلق و بینی شامل متخصصان رینولوژی، جراحی گوش، سر و گردن، حنجره، پلاستیک صورت نیز پزشکان آن در کنگره حضور دارند.
دبیر علمی پانزدهمین کنگره سالیانه گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن اضافه کرد: بیشترین جراحی حوزه گوش و حلق و بینی در دنیا مربوط به عفونت و بیماریهای مزمن گوش بوده که در نهایت میتواند در صورت عدم توجه پارگی پرده گوش، کاهش شنوایی و عفونت مکرر را به همراه داشته باشد.
کوهی با بیان اینکه ایران از لحاظ جراحی در این حوزه جایگاه خوبی نسبت به سایر کشورهای جهان دارد، گفت: تمامی جراحیهای گوش، قاعده جمجمه و ... در ایران تفاوتی با سایر کشورها نیست.
متخصص گوش و حلق و بینی در مورد بیماریهای حنجره گفت: این بیماری شامل دو بخش بدخیم به تومور و خوشخیم است که ایران در زمینه جراحیهای مربوط به این حوزه نیز پیشرفتهای مناسبی داشته است.
کوهی با تأکید بر اینکه هرگونه گرفتگی و تغییر صدا باید جدی گرفته شود، گفت: مشکل تنفس و عمل بلعیدن غذا میتواند از علائم وجود تومور در حنجره باشد؛ بنابراین این مسائل باید بسیار توسط افراد جدی گرفته شود.
وی ادامه داد: در مورد جراحیهای اطفال نیز ایران موفقیتهای زیادی داشته ولی باید توجه کرد که صرفا بیمار کودک همان بیمار بزرگسال کوچک نیست چرا که علایم یک بیماری در کودکان میتواند متفاوت باشد و نوع درمان نیز مختلف است.
وی با اشاره به اینکه عفونت ویروسی حنجره مخصوص کودکان است، افزود: عفونت گوش میانی نیز از بیماریهای شایع در کودکان بوده و علت آن در کودکان متفاوت است.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما