17. دى 1395 - 20:53   |   کد مطلب: 14647
رئیس مرکز تحقیقات حلال تشریح کرد
چرا بعضی خوراکیها حرام است؟
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با پرداختن به علت حرام‌بودن برخی خوردنی‌ها گفت: در ایران در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر هستیم ولی در این زمینه نیازمند کار علمی بیشتری هستیم
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو,غذاهای حرام,غذاهای حلال,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از خبرگزاری تسنیم : بهروز جنت ــ رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با بیان اینکه موضوع حلال و حرام در همه ادیان وجود دارد و فقط در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند، اظهار کرد: دین اسلام در سطحی بالاتر از دیگر ادیان به موضوع حلال توجه داشته است و حتی مواد غذایی‌ای را که برای انسان ضرر دارند نیز حرام اعلام کرده و انسان را به مصرف مواد حلال و سالم توصیه کرده است.

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ادامه داد: با گذشت زمان و افزایش علوم بشر دلایل حرام اعلام شدن برخی مواد غذایی در دین اسلام شناخته شده و خواهد شد.

جنت همچنین عنوان کرد: با توجه به تولید مواد غذایی در سراسر دنیا و ارسال آن به دیگر کشورها ضرورت دارد تا برای شناخت و آگاهی مردم از حلّیت مواد غذایی از نشان حلال استفاده شود و این نشان در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است.

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: ما در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر هستیم ولی در این زمینه نیازمند کار علمی بیشتری هستیم.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار