25. دى 1395 - 20:21   |   کد مطلب: 14792
افرادی که به طور مرتب از فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند در مجموع ۱۳ درصد کمتر در معرض مرگ و میر به خصوص بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی قرار دارند.
فلفل قرمز تند,خوردن فلفل تند,کاهش مرگ و میر,افزایش طول عمر,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایسنا : محققان آمریکایی در بررسی انجام شده دریافتند مصرف فلفل قرمز تند می‌تواند احتمال مرگ و میر را در افراد کاهش دهد.

در این مطالعه مشخص شد افرادی که به طور مرتب از فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند در مجموع ۱۳ درصد کمتر در معرض مرگ و میر به خصوص بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی قرار دارند.

پیش از این نیز در سال ۲۰۱۵ محققان چینی به بررسی تاثیر مصرف فلفل تند بر کاهش میزان مرگ و میر افراد پرداخته بودند.

در مطالعه جدید محققان به بررسی اطلاعات بیش از ۱۶ هزار آمریکایی در یک دوره ۲۳ ساله پرداخته و دریافتند که این افراد از وضعیت جسمی سالم‌تری برخوردار هستند.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی همچنین اظهار داشتند: اگرچه مکانیزمی که فلفل می‌تواند مرگ و میر را به تاخیر اندازد هنوز خیلی مشخص نیست، کانال‌های TRP که گیرنده‌های اولیه‌ی ترکیب‌های تند از قبیل  کاپسایسین هستند می‌توانند در بخشی از این ارتباط نقش داشته باشند.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار