26. اسفند 1395 - 8:58   |   کد مطلب: 15835
لمس پوستی و دهانی برخی از گیاهان آپارتمانی به‌ویژه توسط کودکان ممکن است عوارضی مثل مسمومیت و حساسیت شدید در پی داشته باشد.
گیاهان آپارتمانی,گیاهان سمی,سازمان غذا و دارو,مسمومیت کودکان,حساسیت های آلرژیک,اگزمای پوستی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

بروز مسمومیت در کودکان به‌ وسیله گیاهان آپارتمانی 

 
مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی
 
به گزارش شبنم همدان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان : یسنا بهمنش دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو گفت: با فرا رسیدن ایام نوروز، خانم‌های زیادی قصد تهیه گل و گیاه دارند و حتی بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند در دید و بازدیدها چنین هدایایی به یکدیگر دهند که در این بین توجه به نکاتی خاص ضروری به نظر می‌رسد.
 
وی ادامه داد: کودکان به دلیل تازگی محیط پیرامون همواره به دنبال کشف و شهود هستند و علاقه وافری به لمس و چشیدن اشیا دارند که در صورت عدم نظارت والدین ممکن است این میل طبیعی به فاجعه ختم شود. از جمله موارد مشاهده شده در این مسئله، بروز مسمومیت در کودکان به‌ وسیله گیاهان آپارتمانی است.
 
یسنا بهمنش دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در این خصوص گفت: برخی از این گیاهان مثل خرزهره و دیفن باخیا به دلیل سمی که در خود دارند در صورت تماس پوستی موجبات آسیب‌های پوستی و در صورت لمس دهانی مسمومیت انسان را در بر داشته و بدیهی است که این مسمومیت در کودکان شدیدتر خواهد بود.
 
بهمنش تاکید کرد: التهاب پوست، چشم، دست و صورت از اولین علائم آلرژیک با گیاهان آپارتمانی است که در صورت مسمومیت نیز تخریب و سوزش مخاط درونی، سوزش های گلو به آن اضافه شده و حتی در مواردی که کودک به حساسیت های مادر زادی دچار باشد، ممکن است به مرگ کودک ختم شود.
 
وی بیان کرد: نگهداری گل های گرده افشان مثل شمعدانی‌ها که در گروه گیاهان گرده افشان طبقه بندی می‌شوند، در داخل آپارتمان ها رایج شده که از این اقدامِ به ظاهر معمولی به هیچ وجه نباید راحت عبور کرد چرا که در این صورت برای کودکان و نوزادان به‌ویژه نوزادانی که دارای اگزمای پوستی یا حساسیت آلرژیک هستند، بسیار مضر بوده و در آنها عوارض شدیدی ایجاد می‌کند.
 
دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در پایان گفت: توصیه عمومی ما این است که اولاً خانواده ها آگاه باشند که تمام گیاهان آپارتمانی به‌صورت بالقوه برای کودکان خطرناک هستند و باید دور از دسترس آنها نگهداری شوند؛ ثانیاً خود را موظف به تحقیق حداقلی درباره گیاهانی کنند که قصد تهیه آنها را دارند که این تحقیق با ابزارهای موجود اطلاع رسانی در زمانی کمتر از دو یا سه دقیقه امکان‌پذیر است.
 
انتهای پیام/ص
مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان مسمومیت در کودکان گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی گیاهان آپارتمانی اگزمای پوستی اگزمای پوستی اگزمای پوستی اگزمای پوستی اگزمای پوستی اگزمای پوستی اگزمای پوستی اگزمای پوستی اگزمای پوستی

دیدگاه شما

آخرین اخبار