4. فروردين 1396 - 20:18   |   کد مطلب: 15934
نان شیرمال با خامه و مربا، صبحانه‌ای بی نقص برای همه اعضای خانواده است. خمیر نان شیرمال خیلی آسان و در عرض ۱۵ دقیقه آماده می‌شود و بعد از ۱۵ دقیقه در فر نان شیرمال تازه شما آماده است.
نان شیرمال,نان شیرمال با خامه و مربا,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

نان شیرمال با خامه و مربا

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم

  • آرد سلف رایزینگ 2 و 1/4 پیمانه
  • پودر قند 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشف چایخوری
  • کره 40 گرم
  • شیر 1 پیمانه و 1 قاشق غذاخوری
  • خامه، مربا و پودر قند برای سرو کردن

اطلاعات مواد مغذی

  • 720کالری

  • 5.3 گرمچربی

  • 27.3 گرمکربوهیدرات

  • 3.4 گرمپروتئین

  • 16 میلی گرمکلسترول

نان شیرمال با خامه و مربا

 

نان شیرمال با خامه و مربا، صبحانه‌ای بی نقص برای همه اعضای خانواده است. خمیر نان شیرمال خیلی آسان و در عرض ۱۵ دقیقه آماده می‌شود و بعد از ۱۵ دقیقه در فر نان شیرمال تازه شما آماده است. این اسنک کوچک خوشمزه دوست بچه ها هم هست و می‌توانید آن را به عنوان عصرانه هم مصرف کنید.

 

طرز تهیه: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک قالب دایره ای به قطر ۲۲ سانتیمتر را چرب و آماده کنید.

 

آرد، شکر و نمک را با هم در کاسه‌ای الک کنید. سپس کره را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان دست آن را با مواد دیگر مخلوط کنید. حفره ای در وسط مواد ایجاد کنید و یک لیوان شیر داخل آن بریزید. حال با لیسک هم بزنید تا مایه یکدست شود.

 

مایه را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و حدود ۳۰ ثانیه ورز بدهید تا کاملاً نرم شود. با استفاده از وردنه، مایه را به قطر ۲ سانتیمتر باز کنید و سپس با یک کاتر گرد به قطر ۵ سانتیمتر برش بزنید. ۱۲ دایره ایجاد کنید و آنها را در قالب کیک بچینید.

 

روی خمیرهای دایره ای شیر بمالید و سپس قالب را در طبقه بالای فر قرار دهید. بعد از حدود ۱۵ دقیقه که نان‌های شیرمال طلایی شدند آنها را از فر خارج کنید و با آنها ۶ ساندویچ خامه و مربا درست کنید. روی نان شیرمال پودرقند بپاشید و ساندویچ‌ها را سرو کنید.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار