17. فروردين 1396 - 16:18   |   کد مطلب: 16116
طبق نتایج یک مطالعه بزرگ، مصرف آنتی بیوتیک ها در یک بازه زمانی طولانی در اوایل تا اواسط بزرگسالی ممکن است موجب افزایش ریسک برز علائم پیش سرطانی در روده شود.
آنتی بیوتیک,سرطان روده,بیماری,روده,مقاومت آنتی بیوتیکی,علائم سرطان روده,ضایعات روده ای,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

رابطه مستقیم مصرف آنتی بیوتیک ها و سرطان روده

 
به گزارش شبنم همدان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان : محققان دانشگاه هاروارد پی بردند زنانی که به مدت ۲ هفته یا بیشتر در دهه ۲۰ تا ۵۰ زندگی شان آنتی بیوتیک مصرف کرده اند، در مقایسه با زنانی که این دارو را در طولانی مدت مصرف نکرده اند، بیشتر در معرض ابتلا به ضایعات روده ای در دهه ۶۰ هستند.
 
در صورت برداشته نشدن این ضایعات که به پلیپ یا آدنوم معروف هستند، می توانند منجر به سرطان روده شوند.
 
دکتر اندرو چان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این یافته ها نشان می دهد تاثیر آنتی بیوتیک ها در تغییر در باکتری های که به طورطبیعی در روده ها زندگی می کنند ممکن است افراد را در معرض سرطان روده بزرگ قرار دهد.»
 
به گفته چان، «آنتی بیوتیک ها موجب اختلال در تنوع و تعداد باکتری های موجود در روده موسوم به میکروبیوم می شوند. آنها همچنن مقاومت در برابر باکتری های سمی را نیز کاهش می دهند. تمامی این مسائل ممکن است در بروز علائم پیش سرطانی نقش داشته باشند.»
 
همچنبن وی اذعان می کند باکتری های که به آنتی بیوتیک ها نیاز دارند ممکن است موجب بروز التهاب شوند که خود از عوامل پرخطر سرطان روده است.
 
در این مطالعه، چان و همکارانش داده های مربوط به بیش از ۱۶۶۰۰ زن ۶۰ سال و بالاتر را که در یک مطالعه خانه سالمندان شرکت کرده بودند بررسی کردند.
 
انتهای پیام/ص
  
آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک آنتی بیوتیک سرطان روده سرطان روده سرطان روده سرطان روده سرطان روده  سرطان روده سرطان روده 

دیدگاه شما

آخرین اخبار